fbpx

Wil jij 365 TIPS over beter omgaan

met (jong)volwassenen met autisme(kenmerken)?

 

Dagelijks krijg ik vragen om goede tips over hoe goed om te gaan met mensen met autisme. Zoek jij ook regelmatig naar handvatten om de omgang te verbeteren? Hoe zou het voor je zijn als je die tips en handvatten in dagelijkse, overzichtelijke porties aangereikt krijgt?

 

autisme tip

 • Zodat jij weer volop mogelijkheden en ideeën hebt, die WEL kunnen werken.
 • Je weer vol goede moed het contact aangaat.
 • Zonder dat het je veel tijd en energie kost.
 • Je dus elke dag werkt aan het beter omgaan met autisme.
 • Je autisme bij volwassenen beter begrijpt.
 • Je volop tips hebt die je zelf kunt toepassen.
 • Je ook naar je eigen aandeel daarin kijkt.
 • Je werkt aan begrip, wederzijds vertrouwen en fijne gesprekken.
 • Wat je heel veel mooie contactmomenten oplevert.
 • Waardoor je meer ontspannen contact hebt en de (werk)relatie verbetert.

 

 

Meld je snel aan voor de 365 KRACHTIGE AUTISMETIPS over beter omgaan met autisme en ontvang een jaar lang, elke dag een tip in je mailbox waarmee je aan de slag kunt. Om de omgang met je klant, collega, partner, puber, familielid, vriend(in) of wie dan ook maar met autisme in jouw omgeving te verbeteren. Dat levert je meer ontspannen contact & betere (werk)relaties op. Gaaf toch?

 

 

Thema’s die aan de orde komen zijn:

 

 • Quick wins om de omgang direct te verbeteren.
 • Hoe je omgaat met de prikkelgevoeligheid van m/v met autisme.
 • Hoe je betere gesprekken met hen kunt voeren.
 • Wat jij in je houding kunt doen om beter aan te sluiten.
 • Hoe je het jezelf makkelijker kunt maken.
 • Over autisme en werk en relaties.
 • En nog veel meer…

 

 

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Het is mooi dat met dagelijkse tips 1 gedachte alle aandacht krijgt, tijd om het goed in je op te nemen. Dat je er al zoveel hebt geschreven en dat er elke dag weer een verrassende nieuwe komt. Zonder aan kwaliteit in te boeten. De tips zijn goed uitgewerkt en je voelt dat ze vanuit eigen ervaring komen. En ze zijn dus ook meteen goed bruikbaar. Behalve een verwijzing is de inhoudsopgave ook een goede samenvatting en dus reminder. Soms had ik de mazzel dat er eentje langs kwam die precies raakte aan waar ik mee bezig was. De tips zijn niet alleen helpend bij autisme. Ze zeggen: houd rekening met elkaar. Zie elkaar zoals je bent en accepteer dat. En hier is de gebruiksaanwijzing.

Anna Gevers

gecertificeerd autismecoach Amsterdam

Mede dankzij de 365 Krachtige AutismeTips heb ik afgelopen jaar fijn kunnen samenwerken met mijn assistente met kenmerken van autisme. Conflicten en onbegrip zijn flink afgenomen. Sterker nog eigenlijk tot nul gereduceerd… Als ze nu eens ontploft dan weet ik het met rust te laten en als ze mij “raakt” dan weet ik er mee om te gaan. Ze is zelf ook gegroeid, ook in haar omgang met mij. De eerste jaren was het een relatie van vallen en opstaan. We vulden elkaar goed aan maar konden ook hevig botsen.

Nu we elkaar beter begrijpen overheerst het “elkaar aanvullen”. Onze samenwerking is er nu één waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Een sterk team samen!  Ook anderen nemen dit waar en complimenteren ons. Ik denk dat mensen met kenmerken van het autismespectrum een verrijking voor elke organisatie zijn, zeker als ze ook nog samenwerken met extraverte persoonlijkheden.

Kortom: De tips hebben ons veel gebracht.

Willem, leidinggevende

Sinds een half jaar ontvang ik de 365 Krachtige AutismeTips. Deze helpen mij om dingen in mijzelf te herkennen, en wat op mij van toepassing is, maar ik leer er ook van hoe ik die tips zelf op mijn omgeving kan toepassen. Het is al een fijn naslagwerk aan het worden waar ik steeds weer in kan terugkijken als ik ergens in vastloop. Fijn dat het bestaat!
Vrouw met autisme

Ik lees met veel plezier de dagelijkse tip. Dit werkt heel goed voor mij om om te gaan met mijn autistische man. Helpt ons erg goed.
Ik begrijp ASS al veel beter na lezen van de boeken. En deze dagelijkse tip houd me bewust en bij de les.
Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.
Vrouw met partner met autisme

LET OP: deze tips en ideeën zijn geschikt voor het verbeteren van de omgang met mannen en vrouwen met autisme(kenmerken) en een normaal en hogere begaafdheid.  

 

 

ZO WERKT HET:

 

Het werkt eigenlijk heel simpel. Elke ochtend rond 7.00 uur krijg je een mailtje met daarin 1 concrete tip om beter om te gaan met iemand met autisme. Hier ga jij mee aan de slag. De volgende dag ontvang je de volgende tip. Zo gaat dat 365 dagen door. Je krijgt een schat aan krachtige mogelijkheden om de omgang met je klant, collega, partner, familielid of vriend(in) te verbeteren. Lees je liever de tips ineens door? Wil je met anderen erover kunnen praten? Dan heb ik hieronder goed nieuws voor je. Lees snel verder…

 

BONUS:

 

Aan het eind van de maand krijg je alle tips van die maand gebundeld in een e-book. Je hoeft dus niets te missen. In totaal ontvang je dus 12 e-books.

 

JOUW INVESTERING

 

Dit online programma zou best een waarde van 365 euro kunnen vertegenwoordigen. Maar dat is niet wat ik ervoor ga vragen. Ik wil namelijk graag dat het toegankelijk is voor iedereen. Zodat er steeds meer mensen zijn die makkelijker om kunnen gaan met mensen met autisme. Omdat ik vind dat ze het waard zijn. Daarom is je investering voor deze 365 tips en toegang tot de online community slechts 97 euro, inclusief btw. Klik hieronder om je direct aan te melden.

Welbedankt voor je altijd weer bondig en to-the-point formuleren van hoe autisme inwerkt op ons leven en dat van onze naasten. Ik lees je graag!

Ik ben heel blij met al je dagelijkse tips- niet teveel ineens zo – heel fijn!

Wat heerlijk om elke dag weer even een tip onder ogen te krijgen. Het houdt me scherp en helpt me om elke dag weer bewust om te gaan met mijn dochter met autisme. Hierdoor is de omgang met haar een stuk beter geworden.

Elke dag een tip! Wat betekent dit voor mij?

Primair reageer ik tot nog toe hetzelfde op deze tips die ik lees: ik herken het en het klinkt me logisch en vanzelfsprekend. Tot zover dus niks nieuws onder de zon…. Secundair echter blijft het na sudderen in mijn hoofd. Dit is dan ook het proces dat voor mij van wezenlijk belang is: een tijdje stilstaan bij een – ogenschijnlijke – vanzelfsprekendheid. Ik denk terug aan situaties waarbij ik dit al dan niet in praktijk heb gebracht en wat het effect daarvan was. Gaandeweg sla ik zo de inhoud van de tip goed op. Het zit als het ware weer goed in mijn bewustzijn!

Wanneer ik deze zelfde tip in een boek lees, is de kans groot dat het anders (of niet) binnenkomt. Ik lees het waarschijnlijk globaal, omdat ik dan meer gericht ben op grote lijnen en nieuwe inzichten. Kortom, de manier waarop deze tips worden aangeboden, dus elke dag één, werkt voor mij heel krachtig! Het helpt mij om juist deze – zogenaamde – vanzelfsprekendheden in de communicatie niet zomaar over het hoofd te zien. Ik ben er dan ook zeer tevreden mee! Een jaar lang…

Corrie Klaassen

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.