AutismeCoachOpleiding

> Wil je veel succesvoller zijn met je bedrijf, met de beste en leukste klanten werken en daar heel goed mee verdienen?

> Wil je graag specifieke expertise hebben waarmee je klanten met autisme het beste helpt om snel resultaten te behalen?

> Wil je een bewezen aanpak waarmee je klanten met autisme(kenmerken) effectief helpt burnout te voorkomen en (werk)relaties soepeler te laten verlopen?

Doe dan mee met de AutismeCoachOpleiding!

Is dit herkenbaar voor jou?

Als coach, therapeut, of begeleider vind je het interessant, uitdagend en vervullend om mannen en vrouwen met autisme(kenmerken) te helpen succesvol te zijn in werk en leven. Je wilt graag van betekenis zijn op de beste manier en onder jouw eigen, optimale voorwaarden.

Er zijn heel veel goede mogelijkheden om mensen met autisme te helpen om een burnout te voorkomen en relaties thuis en op het werk beter te laten verlopen. Hierdoor kunnen ze succesvol zijn in gezin, op het werk en in de maatschappij.

Wil jij zelfverzekerd coachen? Ook bij lastige situaties?

De AutismeCoachOpleiding leert je de complete methode om (jong)volwassenen met autisme optimaal te helpen. Je krijgt bewezen tools en vaardigheden, die je direct met klanten kunt gaan toepassen, zonder dat je zelf alles hoeft te ontdekken en te ontwikkelen. Je hebt zelfs direct een kant en klaar aanbod met online en individuele coachtrajecten en/of trainingen.

Je leert ook hoe je zelf een succesvolle coachpraktijk op de markt zet met de leukste klanten die ambitieus zijn en zich graag willen ontwikkelen. Je leert hoe je goed geprijsde programma’s ontwikkeld en hoe je die kunt verkopen, zodat je goed kunt verdienen en daarmee veel vervulling ervaart. Zo kun je al snel je investering terug verdienen en zet je een goede basis neer voor jouw bedrijf.

IN DE AUTISMECOACHOPLEIDING:

 

> Leer je te ondernemen en groei je toe naar een omzet van € 80.000 of meer.

> Leer je een complete methode om je klanten met autisme(kenmerken) te helpen burnout te voorkomen en (werk)relaties soepeler te laten verlopen.

> Bespaar je veel tijd en energie met onmisbare, autismespecifieke coachvaardigheden waarmee klanten met jouw hulp wel resultaten bereiken.

> Voeg je kant en klare coachprogramma’s toe aan je aanbod.

 

De AutismeCoachOpleiding is speciaal voor coaches, leidinggevenden en andere professionals die te maken hebben met hogerfunctionerende klanten met autisme(kenmerken). Ik heb hiervoor een jaaropleiding ontwikkeld waarin je je expertise vergroot op deze 4 onderdelen:

 

ZAKELIJK SUCCESVOL MET JE COACHPRAKTIJK

 

In deze module leer je:

 • Hoe je je coachpraktijk zo vormgeeft dat het jou en je gewenste levensstijl ondersteunt.
 • Wie jouw ideale klant is, zodat je klanten aantrekt waar jij blij van wordt en die jou goed willen betalen.
 • Wat jou uniek maakt, zodat je jezelf goed onderscheid ten opzichte van anderen.
 • Hoe je een passend aanbod maakt waar jouw ideale klanten zich door aangesproken voelen en zich daarvoor aan willen melden.
 • Hoe je je website zo inricht dat je van bezoekers betalende klanten kunt maken.
 • Hoe je pakkende teksten schrijft zodat mensen tot je aangetrokken worden.
 • Hoe je succesvolle verkoopgesprekken voert, prima prijzen vraagt en daar goed mee verdient.

 

* Voor leidinggevenden en professionals zonder eigen coachpraktijk is de opleiding ook te volgen zonder de module zakelijk succesvol, informeer hiernaar in het gesprek.

 

KRACHTIG COACHEN BIJ AUTISME

 

In deze module:

 • Leer je de AutismeCoachMethode met autismespecifieke coachvaardigheden, attitude en tools om je coachtrajecten te versnellen en te vergemakkelijken.
 • Maak je je coachvaardigheden eigen die niet mogen ontbreken in je repertoire als topcoach.
 • Beschik je over simpele en doeltreffende strategieën om meer aansluiting te hebben in contact met je klant met autisme.
 • Krijg je volop mogelijkheden om de coaching lichter te maken en er meer resultaat eruit te halen.
 • Leer je je klant op de beste manier te helpen, rekening houdend met zijn/haar autisme.
 • Ontdek je hoe je het jezelf als coach makkelijker maakt om te gaan met alle hectiek en heftige brandjes.

 

EEN IJZERSTERKE METHODE OM BURNOUT TE VOORKOMEN

 

In deze module:

 • Leer je de ins en outs over stress bij autisme en welke mogelijkheden er zijn om meer potentieel bij je klant vrij te maken.
 • Leer je werken met het ijzersterke stappenplan voor meer rust en minder stress bij autisme van Marja Boxhoorn.
 • Beschik je over een professionele toolkit met volop bewezen oefeningen, coachkaartjes, werkbladen, spelvormen en meer.
 • Heb je direct een kant en klaar dienstenaanbod om klanten direct te helpen naar meer rust, waarmee burnout wordt voorkomen.

 

COACHEN NAAR BETERE (WERK)RELATIES

 

In deze module:

 • Leer je hoe je klanten met autisme kunt helpen om de waardevolle collega, partner en vriend te zijn die ze willen zijn.
 • Beschik je over de nodige kennis en achtergronden om te kunnen coachen bij vraagstukken over (werk)relaties & autisme.
 • Heb je een krachtige methode met praktische materialen, werkbladen voor 1-1 coaching en groepstrainingen.
 • Kun je je huidige aanbod verbreden met een waardevol aanbod t.a.v. relaties, waar 99% van de m/v met autisme mee worstelen.

 

Karin Simonis-Wigbels autismecoach voor ouders met autisme“Door de AutismeCoachOpleiding heb ik helderder gekregen wie mijn ideale klanten zijn. Dat geeft mij richting. De praktische werkbladen en opdrachten uit de opleiding hebben eraan bijgedragen dat ik beter weet wie ik kan helpen met welk aanbod. Ik weet hoe ik structuur in de gesprekken kan aanbrengen en een gericht aanbod kan doen met betrekking tot stresshantering. Ik voel me blij over de opluchting en blijdschap van mijn klanten en de resultaten die mijn klanten tot nog toe bereikt hebben. En, ik had na 6 maanden de investering van de opleiding er al uit! Het was een goede keus. Ik ben passende pakketjes gaan ontwikkelen. Door de opleiding realiseerde ik me mijn stoeipartij met het vragen van de juiste prijs. Daar zal vast al doende nog wat in veranderen. Ik begin nu bij wat ik prettig vind, wetend dat ik altijd aan kan passen. Mijn grootste doorbraak is dat ik betalende klanten heb die tot nog toe ook nog eens tevreden zijn J. Het voelt nu zo écht!”

Karin Simonis – Wigbels   www.mooilifecoaching.nl

INCLUSIEF BONUSSEN:

 

 • 3 exemplaren van het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’, zodat je je klanten achtergronden en herkenbare voorbeelden mee kunt geven.

 • De online programma’s ‘Krachtig met autisme’ en ‘Verbeter je relaties bij autisme’ waarmee je gelijk al je eigen aanbod hebt en enorm van waarde bent voor je klant met autisme.
 • De Toolkit Rust Bij Autisme, inclusief online training t.w.v. 497 euro welke je direct na je aanmelding al krijgt toegestuurd. Een doos vol professionele coachmaterialen waarmee je gestructureerd je klant helpt naar meer rust en minder stress.
 • Deelname aan de eendaagse workshop Krachtig Coachen Bij Autisme op 2 oktober 2020 (t.w.v. 297 euro).

 

 

Dit zeggen coaches die werken met de Toolkit Rust Bij Autisme:

 

“Het werken met de Toolkit Rust Bij Autisme geeft me veel zelfvertrouwen, doordat ik zeker weet dat het gaat lukken om de klant te coachen naar rust, op wat voor manier dan ook. Dat geeft mij veel rust en ruimte, waardoor ik me zekerder voel.”  

“De kaartjes uit de Toolkit Rust Bij Autisme geven heel veel helderheid, je hebt het steeds met de klant over hetzelfde. Het kost me minder tijd om uit te zoeken: waar zit het nu. Ik heb met de materialen van de toolkit eerder de vinger op de zere plek en kom sneller tot de kern.”

“De Toolkit Rust Bij Autisme is veelzijdig te gebruiken, je hoeft niet voor elke klant hetzelfde te doen, maar het is een heldere leidraad, een handvat en vaste structuur om samen aan de slag te gaan naar meer rust. Dat geeft veel gemak.”

 

WAT KRIJG JE TIJDENS DE AUTISMECOACH

OPLEIDING

 

> 4 modules verdeeld over 8 trainingsdagen, waarin je je vaardigheden als topcoach voor m/v met autisme versterkt. Deze dagen vinden plaats in een prachtige omgeving waarin je op en top wordt verzorgd. Je werkt samen met de groep gelijkgestemden met grote stappen aan je eigen ontwikkeling.

> Waardevolle online lessen waarin je zelfstandig essentiële kennis en inzichten vergaart waar je direct mee aan de slag kunt in je eigen praktijk.

> Persoonlijke coaching door Marja om jouw eigen ontwikkeling als autismecoach te boosten.

> Deelname aan een besloten online community waarin je al je vragen en casussen kunt bespreken.

> Frequente online mastermindsessies om jouw persoonlijke vraagstukken door te nemen en gecoacht worden naar het next level.

 

 

DATA VAN DE TRAININGSDAGEN

De live trainingsdagen vinden plaats in het sfeervolle Hattem, nabij Zwolle. Centraal gelegen in Nederland. Kom je van ver, weet dan dat in de nabije omgeving het uitstekend overnachten is in een van de B&B’s of hotels.

 

4 & 5 juni ’20

29 & 30 oktober ’20

21 & 22 januari ’21

18 & 19 maart ’21

CERTIFICERING

Na het volgen van het hele jaarprogramma kun je in aanmerking komen voor het certificeringtraject van Gecertificeerd Autismecoach. Hiermee kom je in aanmerking voor doorverwijzingen van klanten en kun je jaarlijks jouw certificering verlengen voor deelname aan het netwerk van gecertificeerd coaches. Je kennis blijft up to date en je blijft geïnspireerd met alle nieuwe ontwikkelingen. Een uniek netwerk van ambitieuze, ondernemende coaches met hart voor autisme waar je veel plezier en gemak van hebt.

OVER MARJA

De AutismeCoachOpleiding begeleid ik zelf. Soms samen met externe trainers met specifieke kennis en ervaring. Dankzij mijn kind met autisme ben ik altijd op zoek naar manieren, kennis en vaardigheden om beter om te gaan met autisme. Dit heeft veel rust in ons gezin gebracht en mijn passie en verlangen aangewakkerd om ook anderen daarmee te helpen. De afgelopen 10 jaar trainde en coachte ik honderden m/v met autisme. Met deze ervaring ontwikkelde ik een methode voor meer rust en minder stress bij autisme en om (werk)relaties te verbeteren. De laatste jaren geef ik mijn expertise door aan andere professionals die hier zelf ook mee verder gaan.

Ik geloof dat het voor jou ook mogelijk is een succesvolle praktijk neer te zetten, waarin je klanten met autisme heel goed helpt. Als het nu niet lekker loopt ontbreekt het je waarschijnlijk aan de juiste kennis, vaardigheden en tools. Je hebt gewoon nog wat te leren. Ondernemen is een vak apart en coachen van mensen met autisme topsport. Zodra je snapt hoe het werkt, weet wat je te doen staat en dat consequent toepast, gebeuren er mooie dingen. In mijn autismecoachopleiding ontdek je dat.

Ik leg het je stap voor stap uit, zodat je precies weet wat je kunt doen voor het krijgen van de leukste klanten. En wat je doet om ze daarna ook heel goed te helpen. Deze strategieën heb ik ruim 10 jaar zelf gebruikt en gebruik ze nog steeds. Hiermee heb ik mijn omzet jaarlijks verdubbeld.

Bekijk hieronder de video’s van twee van mijn klanten die de AutismeCoachOpleiding volgden.

Dianne van der BurgIk wilde juist praktische vaardigheden om goed te kunnen coachen, zodat de klanten echt grote stappen konden zetten. Ook wilde ik leren hoe ik het ondernemerschap kon vormgeven, om een succesvolle praktijk neer te kunnen zetten. Ik wilde leren hoe ik klanten kan werven zodat ik ook daadwerkelijk mensen met autisme in mijn eigen praktijk kan gaan helpen met mijn waardevolle diensten.

Ik kwam de AutismeCoachOpleiding van Marja Boxhoorn op het spoor en besloot er voor te gaan. Ik heb belangrijke vaardigheden geleerd en heb nu een set aan tools die ik direct in de coaching in kan zetten. Het direct praktiseren met klanten maakte het heel levend. Mooi om te zien wat bijvoorbeeld de 7 stappen naar rust kunnen bewerkstelligen bij de klanten. Het was ook heel fijn om samen met de andere deelnemers aan de slag te gaan.

En nu? Mijn bedrijf staat. Ik heb een mooie website met mijn eigen aanbod, een mooie werkruimte en positieve reacties van de eerste klanten die ik heb geholpen. In de toekomst zie ik mezelf naast 1-1 mensen helpen ook iets met groepen doen. Daar kan ik nu verder aan bouwen.

Dianne van den Burg https://spectrum-coach.nl

HEB JE BELANGSTELLING OM MEE TE DOEN MET DE AUTISMECOACHOPLEIDING?

 

Aanmelden is alleen mogelijk na een intakegesprek. Er is een beperkte beschikbaarheid. Je kunt je nu opgeven voor dit gesprek. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en – als dat je ambitie is – een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.

 

 * Ik ben ervan overtuigd dat de AutismeCoachOpleiding heel waardevol voor je is. Daarom geef ik je een unieke tevredenheidsgarantie. Ben je na de eerste livedag niet tevreden en meld je me dit direct? Dan krijg je het volledige inschrijfbedrag retour.

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Hartelijke groet,

Marja Boxhoorn

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Brochure 1-jarige AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Brochure aanbod AutismeCoach

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.