Blogs voor professionals

Spelletje spelen

Spelletje spelen

Vol spanning wacht ik tot de dobbelstenen stil blijven liggen. Ja, ja, ja! Bezoek op mijn Kalverstraat! "Dat is cashen, broer! Dank je wel!" Nu ik. "Pfff. Gelukkig Vrij Parkeren." Bij de volgende ronde houd ik mijn adem in, heb ik weer mazzel? Geen water M’n moeder...

Lees meer
Ik heb een hekel aan labeltjes

Ik heb een hekel aan labeltjes

“Die heeft vast autisme.” “Wat een autist!” “Zo’n drukke vent, echt een ADHD-er.” “Die doet altijd zo raar, dat zal wel een … zijn.” We hebben het er maar druk mee. Het etiketteren van Jan en alleman. Lang niet altijd met een verkeerde bedoeling, toch? Soms gebeurt...

Lees meer
Jaloers?

Jaloers?

Het is half een ’s middags en manlief en ik lopen de straat uit, het bos in. De paardjes staan vredig te grazen in de wei. De zon schijnt en het bos ruikt heerlijk na de flinke regenbui van vannacht. Verrukt snuif ik de geur op. Die geur mistte ik zo toen we jarenlang...

Lees meer
De zorg is radicaal veranderd en biedt jou kansen

De zorg is radicaal veranderd en biedt jou kansen

Droom jij ook van een eigen autismecoachpraktijk? Een eigen coachpraktijk geeft je veel vervulling. Je kunt je klanten op de manier helpen die jij passend vindt, zonder vast te zitten aan de regels van een grote organisatie. Je kunt je bedrijf zo vormgeven als jij...

Lees meer
Gered door mijn overgevoelige oren

Gered door mijn overgevoelige oren

'Wat is dat voor geluid', zeg ik hardop. Irritatie welt in me op. Mag ik nou nooit eens rustig slapen. Gewoon een nacht lang ongestoord slapen. Zonder geliefden die bewust of onbewust geluiden produceren die mij wakker maken… 'Kgggg, prrrrr', klinkt het nogmaals. Ik...

Lees meer
Hoe dan?

Hoe dan?

Iedereen kent wel iemand met autisme. Hoe meer je weet over autisme hoe beter je het herkent. Je merkt op welke onderwerpen de ander helemaal los gaat. Waar de zone of genius ligt en er wondertjes gebeuren. Maar ook waar iemand volledig dwars gaat liggen en geen...

Lees meer
Waar geef jij je ruimte weg?

Waar geef jij je ruimte weg?

Wat doe je als je coachee je overlaadt met appjes? Bzzz… Daar is er weer een. Je WhatsApp geeft aan dat er 3, 4, nee al 5 berichtjes zijn. Allemaal van dezelfde klant. Het laatste berichtje is: 'Wil je snel antwoorden?' Pfff… Je bent druk met je coachgesprekken en...

Lees meer

Gratis Sneak Preview

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Achtergrond
Ik ga akkoord dat ik de gratis tips en inspiratie over professioneel omgaan met m/v met autisme ontvang, inclusief de gratis eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme. Van de gratis tips kan ik me ieder moment afmelden.
Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacyreglement

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Brochure 1-jarige AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Brochure aanbod AutismeCoach

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.