Cedeo-erkenning

Laatst deelde ik een berichtje op mijn Facebookpagina. Een score van 99% van de 100%. Dat had ik niet durven dromen. Eerlijk gezegd was ik best een beetje zenuwachtig wat de uitslag zou worden. Mijn man lachte me uit. Helemaal toen hij hoorde van die 99%. Dat krijg je ervan als je zo’n streber bent. Ja, ja… 

Cedeo erkend

Je snapt natuurlijk wel dat het zo’n fantastisch nieuws was. Voor mij, voor mijn klanten en ook voor jou als geïnteresseerde.

Mijn verhaal

Misschien ken je mijn verhaal een beetje. Dat ik mij in het autisme ben gaan verdiepen, nadat één van mijn kinderen een diagnose autisme kreeg. Ik las alles wat los en vast zat. Sprak erover met anderen, volgde trainingen en kreeg zelf begeleiding. Al doende maakte ik mij belangrijke kennis en vaardigheden eigen om het leven van ons gezin zo fijn en goed mogelijk te maken.

 
Sindsdien ben ik mij in professioneel opzicht gaan ontwikkelen. In 2007 heb ik in mijn eigen coachingspraktijk als Autismecoach opgericht. Zo heb ik honderden mannen en vrouwen met autisme(kenmerken) geholpen het leven mooier en makkelijker te maken.

Complete aanpak

Inmiddels is mijn bedrijf Autismecoach uitgegroeid tot een complete aanpak voor volwassenen met autisme zelf, voor hun partner, familie, vrienden en collega’s. En voor de professionals in het werkveld zoals coaches en begeleiders.

En ben ik er trots op dat er inmiddels een heel netwerk van professionele gecertificeerde autismecoaches is door heel Nederland.

Kers op de taart

En nu……

De kers op de taart!

Cedeo-erkenning…….. YESSS! En daar hoort een heus schoolcijfer bij.

En Autismecoach scoort een 9,9!

 

Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde Klanttevredenheidsonderzoek is het instituut toegestaan voor de periode van twee jaar het predikaat ‘Cedeo-erkend’ te voeren.

Maar wat is dat dan, die ‘Cedeo-erkenning’?

Nou, dit zeggen zij zelf:

“Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.
 
Het predikaat betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Open Bedrijfsopleidingen, en deze Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit.

Zo BLIJ!

Van de feedback uit het tevredenheidsonderzoek moest ik wel even blozen.

Maar oh, wat ben ik trots!

Want dit is precies waarom ik het doe.

Waar ik zo hard voor werk en waardoor ik nu nog extra gemotiveerd ben.

 

Een greep uit de antwoorden van de geïnterviewde referenten:

  • “De opbouw van het programma is heel goed. Er is mij geleerd hoe ik het beste uit de mensen kan halen.”
  • “Ondanks dat je zaken aangereikt krijgt, mag je heel dicht bij jezelf blijven.”
  • “De praktische handvatten en de hele toolkit zijn enorm waardevol.”
  • “Er hangt een prettige sfeer en je krijgt veel inhoudelijke deskundigheid aangereikt.”
  • “Ik voel me er echt bij horen. Dat komt mede door de grote mate van betrokkenheid. Er wordt doorgevraagd om tot de kern te komen.”
  • “Alles is direct toepasbaar in de praktijk. Maar wat ook heel fijn is, is dat je de filmpjes nog jaren kunt terugkijken.”

 

Snap je waarom ik moest blozen en mij very happy voelde?

Dus nu……… ga ik gewoon lekker verder met m’n mooie werk.

 

En ben je nieuwsgierig geworden, we kunnen jou ook helpen naar een mooier en makkelijker leven.

Klik hier voor meer info over: