Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Sapyda Fazel over waarom de GGZ niet altijd de beste oplossing is en wat dan wel.

De reis van autismecoach Sapyda Fazel en waarom de GGZ niet altijd de beste oplossing is en wat dan wel.

Sapyda is binnen de GGZ werkzaam met mensen met autisme en zocht naar een effectievere manier om mensen met autisme te helpen dan alleen de klacht aan te pakken. Zo startte ze de Autismecoachopleiding en ontdekte dat de effectievere aanpak van Autismecoach veel meer effect heeft op haar cliënten in minder tijd.

Sapyda’s cliënten krijgen nu meer inzicht in hun autisme waardoor er meer rust wordt bereikt. Hoe Sapyda dat bereikt en over de verschillen in aanpak tussen GGZ en de autismecoaching vertelt Sapyda in gesprek met Marja Boxhoorn in deze video.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.