ONLINE AUTISMECOACHOPLEIDING

Online coachopleiding voor professionals die werken met volwassenen met autisme.

Ontdek hoe je in kortere tijd en met minder inspanning (jong)volwassenen met autisme helpen om effectief stress te verminderen en relaties harmonieuzer te laten verlopen.

> ONTDEK HOE JIJ M/V MET AUTISME ZO GOED MOGELIJK KUNT COACHEN

> LEER HOE JE MOEITELOZER & IN MINDER TIJD PRACHTIGE RESULTATEN BEREIKT

> VERWERF DE BESTE VAARDIGHEDEN EN TOOLS WAARMEE JIJ HET MAXIMALE UIT JE COACHEE HAALT

WIL JIJ OOK MEER UIT JE COACHGESPREKKEN MET M/V MET AUTISME HALEN, ZODAT ZIJ DAADWERKELIJK STAPPEN ZETTEN?

 

Dan leven een of meer van deze vragen waarschijnlijk ook bij jou:

 • Zit ik wel op de goede weg in het coachtraject of zijn er betere, andere of misschien snellere manieren om de ander met autisme van A naar B te brengen.
 • Hoe kan ik beter aansluiten bij de ander, zodat er een goede werkrelatie is als uitgangspunt voor de coaching?
 • Hoe kan ik sturen op blijvende gedragsverandering, zodat de ander zelfredzamer wordt.
 • Hoe voorkom ik dat ik blijf hangen in brandjes blussen en discussiëren, en bevorder ik dat de ander echt stappen zet richting het gewenste coachdoel.
 • Hoe kan ik coachen als er veel stress bij de ander is?
 • Wat kan ik doen om de ander te helpen relaties beter te hanteren; wat is haalbaar en hoe doe je het?
 • Hoe kan ik de sterke kanten van de ander benutten, zodat hij of zij beter gaat functioneren?
 • Welke praktische tools en handvatten kan ik inzetten om goede resultaten te bereiken?
 • Hoe houd ik mezelf in balans temidden van de vaak heftige problematieken?

JE BENT NIET DE ENIGE. COACHEN BIJ AUTISME IS OOK KNAP INGEWIKKELD.

Bij autisme werkt het allemaal net anders. Zelf heb ik ook jarenlang geworsteld met het coachen. Ik voelde me in de eerste jaren onzeker. Ook al heb ik zelf een kind met autisme en daardoor veel ervaring, ook al had ik een goede coachopleiding gedaan, had ik heel veel boeken versleten, ik bleef bang dat ik nog niet genoeg wist. Ik voelde dat ik de mensen met autisme in de steek liet omdat ik hen niet zo goed kon helpen als ik wilde.

Als je ze niet goed kunt helpen kunnen zij niet goed functioneren op het werk en in de samenleving. Hun gezinnen leiden eronder, huwelijken gaan stuk, vriendschappen worden verbroken. En dat is heel jammer. Je laat daarmee uiteindelijk hen en hun omgeving in de steek.

Marja Boxhoorn - Autismecoachopleiding

EEN SUCCESVOLLE AUTISMECOACH IS EEN KEI IN AANSLUITEN, STRUCTUUR AANBRENGEN EN WEET HOE HIJ AAN DE JUISTE KNOPPEN DRAAIT OM RESULTAAT TE BEREIKEN.

 

HOE JE DAT PRECIES DOET LEER IK JE GRAAG IN DE ONLINE AUTISMECOACHOPLEIDING

 

DIT IS WAT JE ONTDEKT:

 

 • Je leert de AUTISMECOACHMETHODE met autismespecifieke coachvaardigheden, attitude en tools om je coachtrajecten te versnellen en te vergemakkelijken.

 • Je beschikt over twee kant en klare coachprogramma’s waarmee je stap voor stap kunt coachen naar MEER RUST & MINDER STRESS en BETERE (WERK)RELATIES.

 • Je maakt je autismespecifieke COACHVAARDIGHEDEN eigen die niet mogen ontbreken in je repertoire als topcoach van mensen met autisme.

 • Je beschikt over simpele en doeltreffende STRATEGIEËN om meer aansluiting te hebben in contact met je coachee met autisme.

 • Je krijgt volop mogelijkheden om de coaching VOOR JEZELF LICHTER te maken en er meer resultaat eruit te halen, zonder brandjes te blijven blussen en zelf veel stress ervan te ervaren.

 • Je leert je coachee OP DE BESTE MANIER TE HELPEN, rekening houdend met zijn/haar autisme.

 

JE LEERT PRECIES DE METHODE WAARMEE IK ZELF MIJN KLANTEN JARENLANG SUCCESVOL COACHTE.

 

 

“Hoe krijg je coaching vaardigheden en hoe start je een coachtraject?” Dat was voor Leo de aanleiding om de online training Effectief Coachen te gaan volgen. Vraagstukken als: Hoe breng je nu structuur aan in een gesprek? Hoe zet je een soort stappenplan op om te komen tot een bepaald doel? Het was de verwachting dat hij dat als stappenplan zou krijgen in de training. En dat bleek: “Er zijn heel veel handvatten aangereikt waar ik iets mee kon.”

“Met name twee elementen gebruik ik nu in elke begeleiding waar ik mee begin. Dat is het opstellen van een autismeprofiel. Dat helpt mij om een goed inzicht te krijgen in de cliënt die ik dan begeleid. En bij een aantal trajecten gebruik ik ook de stressthermometer. Waarmee ik dan de cliënt help om aan zijn eigen emoties en gevoelens een waarde toe te kennen op een stressniveau van nul tot tien. En daar dan ook gerichter handvatten voor te geven van: wat kun je dan het beste doen als…

Ik merk dat de tools die ik heb gekregen mij helpen om in ieder geval de begeleiding op een goede manier te doen. En dat helpt mij om een stuk tevredenheid te ervaren dat het goed is hoe ik het doe. Dat merk ik ook aan de feedback die ik krijg van mijn cliënten. Ik kan betere begeleidingsgesprekken doen. Ik vond het waardevol om deze training te doen.  

Ik zou deze training aanbevelen aan iedereen die graag aan de hand van een gestructureerde aanpak wil werken. Dat is wat hier aangereikt wordt in deze training. Duidelijke structuur, duidelijk programma.”

Leo Robbemond

Autisme Spiegel

“Of je nu net gestart bent met een eigen coachingpraktijk of al een aantal jaar bezig bent: er kan altijd meer hulp geboden worden, je kunt meer dingen leren en meer handvatten krijgen. En de methode die Marja heeft geschreven met de hulpmiddelen, het spel en de lijstjes, is heel handig om te gebruiken. 

Zo ben ik meer structuur gaan gebruiken in mijn gesprekken met mijn cliënten. En dat was iets wat nog wel eens ontbrak. Van tevoren maken we afspraken; ‘waar gaan we het vandaag over hebben?’ We maken een ‘agenda’ en aan het einde kunnen we bespreken of we alles behandeld hebben en wat we bereikt hebben. Ook tijdens gesprekken gebruik ik voor mezelf meer structuur; niet altijd ingaan op alle brandjes, maar gewoon bezig blijven met waar we mee bezig zijn.

Ik heb deze online training gevolgd omdat ik echt wel het idee had dat ik er wat mee kon. Dat ik echt nieuwe dingen leerde en meer handvatten kreeg. En dat is gelukt.”

Ellen Olivier

Ellen's Zorg

Eén van de voordelen van de online training is dat je geen hoog tempo hoeft te volgen. Zo geeft Corrie aan: “Ik kan het zo weer oppakken en teruglezen in de komende vijf jaren. Dat vind ik echt een sterk punt. Ik vind het ook heel mooi materiaal. Marja komt bij mij over als iemand met kennis, vooral vanuit een eigen invalshoek.  Zij benoemt kenmerken van autisme eenvoudig en heeft haar eigen aanpak daarbij. Als coaches mensen met een autisme erbij gaan coachen, dan vraagt dat om een andere aanpak. Eigenlijk een totale omschakeling in je denken en in je praten.”

Corrie Klaassen

WAT GEBEURT ER MET JOU (EN JE COACHPRAKTIJK) ALS JIJ DE ANDER MET AUTISME WEL VAN A-B KUNT BRENGEN? WAT BETEKENT DIT VOOR JOUW LEVEN?

Hoe zou je je dan voelen over jezelf? Wat zou er dan voor jou en de ander met autisme mogelijk zijn? Door de mensen met autisme heel goed te helpen gaan zij succesvol zijn in werk en leven. Je bent van wezenlijk belang voor deze mensen die zitten te snakken naar jouw hulp en ondersteuning. Met jouw hulp kunnen ze carrière maken, hoge(re) posities bereiken, fantastische partners en ouders zijn. Dat geeft jou enorm veel voldoening. Het geeft zin aan je leven. Je draagt bij aan een betere wereld. Hoe cool is dat?

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR DE ONLINE AUTISMECOACHOPLEIDING?

In de tweewekelijkse lessen leg ik je stap voor stap uit wat jij kunt doen om goed te coachen bij autisme. Je krijgt praktijkvoorbeelden en volop ideeën. Je krijgt alle tips en trucs die ik in de afgelopen 13 jaar stukje bij beetje bijeen heb gesprokkeld en die effectief blijken. Ook krijg je structuren, scripts en stappenplannen zodat je precies weet wat je moet doen en hoe.

 

Je kunt direct starten. Gedurende een half jaar doorloop je de 3 onderstaande modules in tweewekelijkse lessen. 

 

Dit is wat je gaat leren:

Module 1:

KRACHTIG COACHEN BIJ AUTISME

 

> Je ontdekt hoe je optimaal aansluit bij de ander met autisme zodat je ook daadwerkelijk kunt coachen.

> Je leert hoe je de regie kunt houden zodat jij vol zelfvertrouwen coacht en de ander stappen in zijn ontwikkeling zet.

> Je leert de vaardigheden en strategieën om effectief te coachen waarmee twijfel en verwarring omgezet worden in duidelijkheid en actie.

Module 2:

COACHEN NAAR MEER RUST EN MINDER STRESS

 

> Je leert precies waarom mensen met autisme zoveel stress ervaren en hoe jij kunt helpen burnout te voorkomen.

> Je leert werken met het ijzersterke stappenplan ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ en ontdekt hoe je met werkbladen, kaartjes en spelvormen je coachee volop inzichten geeft in meer rust.

> Je ontdekt allerlei effectieve werkvormen en mogelijkheden om snel, effectief en blijvend te helpen rust te ervaren.

Module 3:

COACHEN NAAR BETERE (WERK)RELATIES

 

> Je leert hoe je (jong)volwassenen met autisme goed kunt helpen om de waardevolle collega, partner en vriend te zijn die ze willen zijn.

> Je ontdekt de nodige kennis en achtergronden om te kunnen coachen bij vraagstukken over (werk)relaties & autisme.

> Je hebt een krachtige, stap voor stap methode met praktische materialen, werkbladen voor 1-1 coaching en groepstrainingen om te coachen naar betere (werk)relaties.

DAT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG VIER HELE GAVE BONUSSEN TWV RUIM 2000 EURO!

> 01.  DE TOOLKIT RUST BIJ AUTISME WAARMEE JE JE KLANTEN SNEL EN EFFECTIEF HELPT NAAR RUST IN HUN HOOFD TWV 497,-

> 02.  DE TOOLKIT BETERE RELATIES, EEN COMPLEET EN KANT EN KLAAR COACHPROGRAMMA VOOR BETERE (WERK)RELATIES TWV 497,-

> 03. EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK MEER RUST EN MINDER STRESS BIJ AUTISME TWV 25,00

> 04. MAANDELIJKSE VRAGENSESSIES WAARIN JE OM ADVIES KUNT VRAGEN OVER HOE JIJ EFFECTIEVER KUNT COACHEN BIJ AUTISME

Deze cadeau’s zijn samen ruim 2000 euro waard, maar jij krijgt ze cadeau.

DEZE TRAINING IS NIET VOOR IEDEREEN!

Niet iedereen is geschikt voor deze methode. Het is de bedoeling dat je frequent met (jong)volwassenen met autisme in contact bent en voor wie jij een coachende rol hanteert. Bijvoorbeeld als:

 • autismecoach
 • jobcoach
 • begeleider
 • leidinggevende
 • HR manager
 • bedrijfsarts
 • coachend ouder
 • coachend partner

Herken jij je hierin? Dan is dit geschikt voor jou. Je ontdekt hoe je (jong)volwassenen met autisme heel goed kunt coachen. Pas je het meteen toe, dan zie je de resultaten van je coaching al op korte termijn stijgen.

Dit is wat Elles zei toen ze de online AutismeCoachOpleiding had gevolgd: “Ik heb veel mensen in mijn omgeving met autisme. Mijn hart ligt eigenlijk meer bij het coachen van mensen en het beter kunnen begrijpen van mensen met autisme. Kan ik hier een bevestiging uithalen van hoe ik bezig ben?”

Via deze training heb ik een aantal andere deelnemers leren kennen waarmee we nu onderling contact hebben en sparren. Zij zien deze opleiding ook als verrijking van hun eigen praktijk en delen dus ook meerdere dingen, een stuk interactie en uitwisseling.”

Deze training is gericht op de jongvolwassenen en volwassenen. Elles werkt met kinderen met autisme, maar gaat nu ook de overstap maken naar het voortgezet onderwijs. “In het mbo vind je ook heel veel mensen met ASS. Om daar toch beter op voorbereid te zijn is het, naast mijn eigen ervaring, altijd fijn als je aanvullende methodieken kunt vinden die passen bij het begeleiden van deze doelgroep. Daarnaast vond ik het verkrijgen van een hele mooie toolkit, waar ik ontzettend veel mooie materialen in heb gevonden, ook aanleiding om deze training te volgen. En eigenlijk meer nog: hoe kan ik nu de insteek vinden vanuit de kinderen zelf, hoe kan ik die benadering verfijnen zodat ik wél meer in contact ben en hun behoefte dus echt als uitgangspunt nemen.”

Elles Vrij

ATalkCoaching

“Het is vaak brandjes blussen bij je cliënten. “Door het inzetten van de aangereikte tools is dit voor een heel groot gedeelte opgelost of in ieder geval ingekort. Daardoor bereik je meer in de tijd die je met je klant hebt.”

“Het autismeprofiel uit de online AutismeCoachOpleiding vind ik heel erg handig om te gebruiken. Ik denk dat dat sowieso in het begin al twee, drie gesprekken kan schelen. Als mensen dit invullen en je maakt er een profiel van, dan heb je al veel meer beeld van iemand na zo’n eerste gesprek. Iets wat je anders pas in een paar gesprekken bereikt kunt hebben. Dat vind ik echt een voordeel. En het evalueren, het bewust evalueren na een gesprek.”

Hetty beveelt deze online training aan: “Omdat het echt handvatten geeft. Ja, het is gewoon een heel duidelijk stramien waarop je gaat coachen. Je zorgt dat die deelnemer dat boek heeft en daarmee, met het aanschaffen van het boek of het geven van dat boek als bonus, geef je ze ook gelijk de verantwoordelijkheid waar het hoort. En dat is bij je cliënt.”

Hetty Jungschläger

My Mindful Bullet Journal

“Mijn aanpak is zeker veranderd door de Online Autismecoachopleiding, de Toolkits en de handvatten die ik heb ontvangen. Ik werk nu nog gestructureerder, dat geeft mij (en mijn klanten) meer houvast.

In mijn werk als ambulant begeleider merkte ik aan mensen met autisme dat stress een hele grote invloed heeft op het dagelijkse leven. Ik wist alleen niet goed hoe ik daar als coach bij kon helpen. Ik wilde mezelf hierin graag verder ontwikkelen en mijn werkgever stond er positief tegenover dat ik een training hiervoor wilde gaan volgen. Bij toeval kwam ik de site van Marja Boxhoorn tegen en de informatie die hierop staat sprak mij erg aan. 

De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik duidelijk(er) weet hoe ik met een klant een begeleidingsgesprek aan kan gaan. Ik kan doelgerichter met een klant in gesprek gaan en hem/haar in actie krijgen. We zijn nu eerder ‘to the point’. Dat is zeker een verbetering t.a.v. hoe het eerst ging in gesprekken met mijn klanten. En daarbij vind ik de toolkit 7 stappen naar meer rust & minder stress zeer goed bruikbaar. Het is laagdrempelig en goed toepasbaar bij diverse klanten. Ik ben ontzettend blij met de toolkit rust bij autisme, het is een methode die mij als coach houvast geeft.  

Het zijn materialen die ik bij diverse klanten kan gebruiken, uiteraard aangepast op wat hij/zij nodig heeft. Het feit dat het visueel ook meteen ondersteunt werkt gewoon heel goed. Ik heb geleerd dat je nu niet alleen praat over stress maar de klant ook echt handvatten kan geven hoe hij/zij hiermee om kan gaan.  Door hierover uitleg te kunnen geven aan mijn klanten maak ik me als coach ook waardevol en zorg ik voor toegevoegde waarde. 

Ik heb gemerkt dat je vrijwel altijd wel bezig bent met relaties in de gesprekken met mijn klanten. Dit kan gaan over een liefdesrelatie, maar ook veel klanten zijn op zoek naar hoe ze een relatie kunnen aangaan. Hoe start je een gesprek en waar praat je dan over? Hoe houd ik het gesprek gaande? Waarom praten mensen over koetjes en kalfjes, hoe voeg ik me in een groepsgesprek? Het zijn soms ook hele lastige onderwerpen. De materialen uit de Toolkit Betere Relaties zijn heel divers en goed toepasbaar bij verschillende klanten. Bepaalde werkbladen zijn direct toepasbaar en bij anderen komt er ook meer theorie bij kijken, wat bepaalde klanten (analytisch) zeer fijn vinden. 

Deze toolkit ga ik echt bij meer van mijn klanten inzetten. Alle tips die ik met de opleiding en de toolkit heb gekregen hoe ik het onderwerp relatie kan bespreken met mijn klanten. Dit onderwerp komt vrijwel dagelijks terug, in allerlei situaties. Het is niet dat ik het uit de weg ga maar ik merk wel dat ik door al deze informatie beter weet hoe ik hiermee aan de slag kan met de klant. 

De geleerde aanpak van rust bij autisme en betere relaties ga ik zeker vaker toepassen in mijn werk als ambulant begeleider. Het zorgt ervoor dat ik me nog zekerder voel in mijn werk als coach en ook echt meteen met een klant aan de slag kan.”

Marleen van Sundert

Ambulant begeleider Zintri groep

MEEST GEKOZEN

Je hoeft niet super zelfverzekerd te zijn

Het gaan erom dat je een warm hart hebt voor mensen met autisme. Het zal een verademing voor je zijn om te ontdekken hoe relaxed coachen kan zijn ondanks de vaak complexe problematiek. Weten hoe je iets moet doen maakt dat je zekerder voelt over jezelf. Vanuit dit zelfvertrouwen straal je iets uit waardoor de ander met autisme eerder met je aan de slag wil en durft aan te nemen wat je aanreikt.

Je kunt ook meedoen als je (nog) geen coachpraktijk hebt

De methode om goed te coachen bij autisme is toepasbaar in elk fase van je ontwikkeling als coach. Je hoeft geen praktijk te hebben. Het enige wat nodig is, is dat je met mensen met autisme coachende gesprekken voert. Leidinggevenden of HR managers die iemand met autisme in zijn of haar team heeft zijn vaak op zoek naar manieren om meer potentieel uit hun werknemers te halen. Als moeder van een kind met autisme was ik zelf de coach van mijn kind en dan zijn autismespecifieke coachvaardigheden en tools goud waard. Net als dat je een partner met autisme hebt. Het kan het leven zoveel makkelijker maken.

 

WAT DEZE OPLEIDING JE KAN OPLEVEREN

Stel jezelf eerst de vraag: hoe goed coach ik nu? En welke kansen en mogelijkheden laat ik nu liggen omdat ik niet over de juiste vaardigheden of tools beschik? Wat loop ik mis?

ALS JIJ DEZE VAARDIGHEDEN TOEPAST IN JE COACHING DAN:

> Weet je wat jij kunt doen om mensen met autisme heel goed te coachen.

> Krijg je meer rust en zekerheid in het coachen.

> Kost het coachen je minder tijd en energie.

> Heb je veel meer impact op je coachee.

> Heb je de juiste tools en vaardigheden in huis waarmee je zoveel meer kunt bereiken met je coachee.

> Weet je hoe je je coachgesprekken en traject zo in kunt richten dat je coachee zich erin kan ontspannen en ontwikkelen.

> Beschik je over technieken, tools en vaardigheden waarmee je het leven van je coachee positief verandert.

> Je resultaten zijn van een andere orde dan voorheen.

> Kun je ook moeilijke coachees met autisme helpen.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een diverse opleidingen gedaan. Heeft het dan nog zin om deel te nemen?

In de online AutismeCoachOpleiding zal je vast wat bekende dingen tegenkomen. Maar veel van wat ik bied, zul je niet in een reguliere opleiding tegenkomen. Je krijgt een mix van traditionele en slimme coachmethodes en bewezen effectieve tools die helpend zijn in de coaching van mensen met autisme.

Ik ben geen coach, is deze training dan geschikt voor mij?

Ja, deze training is zowel geschikt voor startende coaches die hun werkwijze willen verbreden en verdiepen en tools willen uitbreiden. Als je met mensen met autisme werkt en hierin je coachvaardigheden wilt en kunt inzetten bied dit programma je enorm veel waardevolle kennis en vaardigheden waarmee jij hen veel beter kunt helpen. Zo hoef je niet het wiel uit te vinden, maar kun je toepassen wat nodig is om te doen.

Is een online programma voldoende om een goede coach te worden?

Een goede coach voor mensen met autisme word je niet alleen door te lezen. Oefening en ervaring zijn belangrijk. Daarom krijg je in de training allerlei verschillende opdrachten en oefeningen. Je kiest hierbij zelf wat je wilt doen en wat passend is voor jouw situatie. Ik zal je uitdagen de diepte in te gaan en je comfort zone af en toe te verlaten. Door het programma zo te doorlopen krijg je de inzichten, methodes en de vaardigheden die nodig zijn om mensen met autisme effectief te begeleiden. 

Ik ben in de periode dat de training wordt gegeven met vakantie of heel erg druk op mijn werk. Kan ik dan wel meedoen?

Zeker, je krijgt 5 jaar lang toegang tot de lessen en kunt alles op je eigen tempo doorlopen. Als je op vakantie bent, kun je als je wifi hebt eventueel ook doorgaan met de opdrachten. Als je niet bij het eendaagse event aanwezig kunt zijn, kun je meestal met een volgende meedoen. In een half jaar is de kans groot dat je eens een tijdje niet mee kan doen. Gelukkig kan alles op eigen tempo.

Verdient je investering zich terug?

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in je ontwikkeling tot goede coach voor mensen met autisme dat je minder grote stappen bij de ander met autisme bereikt en dat het je meer moeite kost. Pas je dit wel toe dan kunnen er geweldige dingen gebeuren. Denk aan kortere, maar toch hele effectieve coachgesprekken die jou een enorme vooruitgang bij je klant veroorzaken. Coachtrajecten die je minder energie kosten, enthousiaste klanten die anderen naar je doorverwijzen, een productievere werknemer of een betere partner relatie. Dat is veel waard.

Wat is de tijdsinvestering?

Elke twee weken krijg je een digitale les toegestuurd waar je zelf mee aan de slag gaat. Een deel van je tijdsbesteding is het bestuderen van de lessen. Daarnaast ga je er direct mee in je eigen praktijk mee aan de slag. Tijd die je met je huidige klanten al hebt, of die je met een oefenklant afspreekt. Reken op zo’n 2 uur per week.

Kan ik alle materialen downloaden?

Alle materialen (muv video’s) kun je opslaan op je computer, tablet of telefoon waardoor je alles altijd en overal kunt bekijken en naslaan.

Heb je nog andere vragen?

Vind je deze opleiding erg interessant maar twijfel je nog of het echt bij je past of heb je specifieke vragen over de opleiding? Stuur dan een mail naar info@autismecoach.nl en geef jouw beschikbaarheid in de komende week aan. Dan hebben we binnenkort belcontact zodat je al je vragen over de opleiding kunt stellen en een afgewogen keuze kunt maken.

 

Lijkt het je interessant om mee te doen?

Meld je dan aan door op een van de drie bovenstaande opties te klikken. Direct na je (eerste) betaling ontvang je meer details over jouw deelname en komt alles jouw kant op.

 

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.