floreren met autisme autismecoachVind een gecertificeerd autismecoach bij jou in de buurt

Klik hier en neem zelf gelijk contact op met een autismecoach.

 

Heb je zelf autisme of herken je je duidelijk in de kenmerken van autisme? Dan bieden we je een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een van onze autismecoaches. Om te bespreken wat coaching voor jou persoonlijk kan betekenen. Veel mensen met autisme vinden het een flinke stap om een intakegesprek aan te vragen. Eerdere ervaringen kunnen een rol spelen, of omdat je ervan baalt dat het je zelf niet lukt.

Praktische en gerichte autismecoaching

Toch weten we dat je met praktische coaching en concrete handvatten vaak een mooier en makkelijker leven met autisme kunt hebben. Dat gunnen we jou ook. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het helpen van jongeren en volwassenen met autisme. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze jou ook goed helpen naar meer rust en betere relaties. Thuis en op het werk. Daar heb je de rest van je leven gemak van.

Vraag hier je gratis gesprek aan

Neem contact met op met een van onze gecertificeerde autismecoaches bij jou in de regio. De meeste coaches werken ook online, mocht de afstand te groot zijn of er door omstandigheden geen live contact gewenst is.

Kijk zelf welke autismecoach bij jou in de buurt zit via deze link.

Kom je er niet uit?

We brengen je graag in contact met een van onze autismecoaches bij jou in de buurt. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen waarin je je naam, telefoonnummer, woonplaats en je vraag/situatie beschrijft dan brengen wij je binnen twee werkdagen in contact met een van onze gecertificeerde autismecoaches.*  Of stuur een email naar info@autismecoach.nl met bovenstaande gegevens.

 * Met het invullen van onderstaand formulier geef je toestemming dat we jouw gegevens doorsturen naar één autismecoach bij jou in de regio. De gegevens en achtergrondinformatie blijven vertrouwelijk in ons bestand en bij de desbetreffende autismecoach. 

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in zodat we jou in contact kunnen brengen met een autismecoach. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Privacyverklaring*

 

Bij Autismecoach kun je o.a. terecht voor:

 

> AUTISMECOACHING BIJ STRESS

Ontdek onze gespecialiseerde coaching bij stress. Een effectief stappenplan voor meer rust bij autisme waar je blijvend profijt van hebt.

> AUTISMECOACHING BIJ RELATIES

Praktische coaching om je relatie met partner, familie of collega te verbeteren. Zodat er meer onderling begrip is en tweerichtingsverkeer.

> AUTISMECOACHING OP HET WERK

Voorkom dat je steeds weer gedoe hebt op het werk en ga samen aan de slag voor minder stress en een betere samenwerking op het werk.

> COACHING VOOR PARTNERS & OUDERS

Een partner of (jong)volwassen kind met autisme? Krijg meer grip om stressvolle situaties en versterk de onderlinge band voor een rustiger en liefdevoller leven.

 

Neem contact op met een van onze gecertificeerde autismecoaches voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden met jou bespreken. 

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Kennismaken met ons team van gespecialiseerd autismecoaches

Elke coach heeft zijn of haar eigen expertise. Met 25 + coaches is er altijd wel iemand die jou kan helpen. Door heel Nederland zitten onze coaches, zo is er altijd wel iemand bij jou in de buurt.

Onze werkwijze in een notedop

Vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek

Voel je je aangesproken door onze werkwijze en wil je graag bespreken wat we voor je kunnen betekenen? Dan kun je altijd een orienterend gesprek aanvragen. Kijk hier welke autismecoach bij jou in de regio zit. Kom je er niet uit? Vul dan gerust bovenstaand formulier in.

Meer rust en minder stress

In een coachtraject gaan we samen kijken hoe jij weer meer rust in je leven kunt ervaren. Want dat verandert al heel veel. Waar komt de stress vandaan, waar merk je het aan. Maar vooral: wat kun je eraan doen. Dat is een belangrijke basis.

Betere relaties

Veel mensen met autisme ervaren uitdagingen in de omgang met anderen. Of het nu een partner, vriend of collega is. Samen onderzoeken we waar het schuurt en wat de mogelijkheden zijn om samen weer meer harmonie te ervaren. Dat scheelt een hoop gedoe en geeft meer lucht en plezier in het leven.

Concrete en praktische coaching

Wij willen graag dat je zelf weer de regie kunt pakken. Dat je weet wat je zelf kunt doen om het leven mooier en makkelijker te maken. Daarom doen we er alles aan om zo concreet en praktisch mogelijk te werken.

Spreekt dit je aan? Maak gelijk een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze autismecoaches.

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.