Over Marja

Mijn naam is Marja Boxhoorn. Ik werk als zelfstandig coach en trainer onder de naam Autismecoach.nl.

Autismecoach

Sinds 2007 help ik in mijn eigen coachingspraktijk als Autismecoach hoger functionerende mannen en vrouwen met een baan die een diagnose autisme hebben of die zich in de kenmerken van autisme herkennen. Ik leer ze hoe ze vanuit rust beter gesprekken kunnen voeren waardoor ze warmere relaties krijgen. Door goed te luisteren en snel een vertrouwelijke sfeer te scheppen help ik mijn klanten belangrijke stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Daardoor halen ze meer voldoening uit hun leven, zijn ze een betere partner, ouder, collega en vriend. Ze kunnen hun prikkelgevoeligheid beter hanteren. Weten hoe ze goede gesprekken kunnen voeren en houden meer energie over om de dingen te doen waar ze blij van worden.

 

Doelgroep

Ik geloof er namelijk sterk in dat mannen en vrouwen met autisme veel verborgen en ongebruikte talenten en mogelijkheden hebben. Soms missen ze alleen nog de juiste kennis en inzichten en iemand die ze stimuleert en uitdaagt. Door gebruik te maken van de sterke kanten, het eigen maken van belangrijke kennis en het aanleren van noodzakelijke vaardigheden gaan ze meer floreren. Dan kunnen ze zichzelf met autisme en anderen zonder autisme beter begrijpen, beter overeind blijven in de snelle wereld, met meer impact meer bereiken, effectiever communiceren en betere relaties hebben thuis en op ’t werk. Wil je meer weten over mijn klanten en hoe zij de gevolgde programma’s hebben ervaren?

 

WERKWIJZE

Ik deel mijn expertise gratis in mijn blog, geef webinars en deel af en toe gratis e-books. Mijn aanbod varieert van mijn boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ zodat je zelf makkelijk en laagdrempelig aan de slag kunt, bied (online) programma’s, kleinschalige groepsprogramma’s, een eendaags event aan of werk individueel met klanten in een persoonlijk floreertraject.

Onderzoek

Regelmatig doe ik onderzoek onder mijn doelgroep. Zo verscheen in december 2014, naar aanleiding van mijn onderzoek naar de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen met autisme, een artikel van mij in samenwerking met Annelies Spek in het Wetenschappelijk Tijdschrift van Autisme. Recent verscheen het rapport Autisme op de werkvloer naar aanleiding van een onderzoek naar het leidinggeven en leiding krijgen bij autisme.

Achtergrond

Ik heb de opleiding HEAO Management, Economie en Recht afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij de School voor Coaching volgde ik de post-HBO opleiding Coaching voor professionals. Daarnaast volgde ik diverse trainingen op het gebied van autisme.

Boek Meer rust en minder stress bij autisme

In april ’15 is via uitgeverij Hogrefe mijn eerste boek uitgekomen: Meer rust en minder stress bij autisme. Een praktisch stappenplan voor volwassenen met ASS. Het is verkrijgbaar via de reguliere (online) boekhandels.

Samenvatting boek: Mannen en vrouwen met autisme worstelen dagelijks met stress. Ze weten vaak niet waar ze stress aan kunnen herkennen, wat de oorzaken van stress zijn en wat ze kunnen doen om meer rust te ervaren. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Aan de hand van de praktische oefeningen en opdrachten kun je bovendien zelf aan de slag om datgene wat je gelezen hebt meteen in de praktijk toe te passen.

Met meer rust kun je:

*beter omgaan met je partner, familie, vrienden en collega’s

*beter focussen, waardoor je meer in minder tijd kunt doen

*meer grip op je leven krijgen, in plaats van chaos, onrust en onzekerheid

*je krachtiger en zekerder voelen omdat je weet wat je kunt doen bij overprikkeling.

Bij dit boek hoort een online werkboek met printbare werkbladen van de opdrachten en nog meer tips en ideeën. Het online werkboek is exclusief verkrijgbaar voor lezers via www.rustbijautisme.nl.

Vraag hier de eerste stap van mijn boek GRATIS aan!

Vind je dit interessant? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief (links op de pagina) en profiteer ook van de tips om meer te floreren met autisme, thuis en op je werk. Of maak een afspraak om door te nemen wat mijn diensten en programma’s voor jou kunnen betekenen.

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN AUTISMECOACH

Mijn bedrijf groeit. Daar ben ik erg blij mee en dankbaar voor. Door de toenemende hoeveelheid klanten en daardoor werk, kan ik het niet meer allemaal alleen doen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Inmiddels heb ik een enthousiast team van deskundige mensen om mij heen. Ik stel ze graag aan je voor zodat je weet met wie je, naast mij, contact kunt krijgen. Maak kennis met Marc, Mieke en Isabelle:


Marc
 is mijn lieve man en grote steun en toeverlaat. Hij is mijn sparringspartner bij alle zaken die op mijn pad komen. Daarnaast heeft hij mijn website gebouwd en zorgt hij ervoor dat alle ICT optimaal functioneert zodat ik ermee kan werken. Het is erg prettig hele korte lijnen te hebben, zodat alle techniek meewerkt in mijn bedrijf. Marc is creatief in zijn werk en een echte doorzetter en maakt heel wat uurtjes om alles te laten draaien.

Christien in mijn rechterhand in mijn bedrijf. Zij zorgt voor de aansturing van mijn team, is mijn sparringspartner voor de strategische beslissingen, en zij zorgt ervoor dat ik uit de operatie van mijn bedrijf stap en me compleet kan focussen op het ontwikkelen van nieuwe content en trainingen en de begeleiding van de deelnemers in mijn opleidingen.

Jessica, Esther en Leonie helpen mij met de praktische kant van de bedrijfsvoering en dat doen ze uitstekend. Door mails te beantwoorden en allerlei praktische en technische zaken voor mij te regelen nemen ze mij veel werk uit handen. Zo kan ik mij volledig richten op mijn kernactiviteiten: het begeleiden van klanten en het ontwikkelen van programma’s. Wellicht dat je binnenkort eens contact met hen hebt.

Karin is autismecoach en trainer en helpt mij om de toenemende stroom klanten te begeleiden. Ze weet veel van autisme in de praktijk en kan je snel bewust maken van onderliggende oorzaken en helpt je om snel beter om te gaan met de uitdagingen die je ervaart.

Martin ondersteunt mij door het eerste aanspreekpunt te zijn voor geïnteresseerden in mijn programma’s en diensten. Hij helpt je om met oprechte interesse, aandacht en gezonde nieuwsgierigheid jouw behoeften te verhelderen. Samen onderzoeken jullie de mogelijkheid van een stap in je persoonlijke ontwikkeling met behulp van mijn diensten en programma’s.

KLANTEN DIE AAN DE PROGRAMMA’S EN COACHING VAN AUTISMECOACH MEEDOEN ZIJN:

Mannen en vrouwen met een diagnose in het autistisch spectrum of die zich herkennen in de kenmerken van autisme. Ze zijn werkzaam in diverse sectoren zoals overheid, gezondheidszorg, financiële sector, onderwijs of ICT.

Deze mannen en vrouwen:

 • Willen succesvol zijn in werk en privé.
 • Willen meer grip krijgen op de chaos in hun leven.
 • Hebben meer ontspanning nodig.
 • Willen hun impact vergroten.

Dit zijn redenen om mee te doen:

 • Je hebt werk, maar vindt het moeilijk om het vol te houden en aan de verwachtingen te voldoen.
 • Je hebt vaak misverstanden, ruzies en conflicten op het werk en thuis.
 • Je bent vaak mopperig en down en ervaart weinig plezier en voldoening in je leven.
 • Je weet niet wat je wilt en bent onrustig, chaotisch en gestrest en barst van de dagelijkse problemen.
 • Je hebt niemand in je omgeving die jou en je autisme begrijpt en je goed kan helpen.
 • Je voelt je onzeker, wantrouwig en trekt je terug.
 • Je werkt heel hard, maar toch vallen de resultaten tegen.

Dit zeggen mijn klanten: 

“Als ik zie waar ik vandaan kom en waartoe ik nu in staat ben dan ben ik daar heel trots over en dankbaar voor. Want dan ben je 60 jaar en kom je erachter dat je autisme hebt… Ik had al zo lang en zo vaak last van chaos in mijn hoofd. Ik had vaak geen grip op situaties. Ik maakte me vaak klein en was slecht in communiceren. Ik was 200% gemotiveerd om een stap te maken, want zo wilde ik het echt niet meer.

In een persoonlijk coachingstraject heb ik veel helpende inzichten en handvatten gekregen. Marja’s deskundigheid is groot. Ze is goed gedocumenteerd, duidelijk en confronterend op het goede moment. Zelfs de investering in mijzelf, waar ik best even over na moest denken, heeft ervoor gezorgd dat ik de stap kon maken om mijn werkgever te vragen mee te betalen. Dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben, iets voor mijzelf vragen.

Door het coachingstraject ervaar ik inzicht en daardoor meer rust. Ik kan nu naar mijn eigen gedrag kijken. Ik neem besluiten over dat wat goed is. Ook overzie ik zaken beter, durf meer los te laten. Ik kan beter naar anderen luisteren en meer tijd nemen om zaken te overdenken. Ik leef nu veel bewuster. Daardoor is mijn zekerheid gegroeid. Ik sta versteld van mezelf, dat dit kan! Nu richt ik mij vol goede moed op de toekomst.”

Carla van de Pol, 60 jaar, musicus

“Ik ervaar Marja als een warme persoonlijkheid die makkelijk verbindingen aangaat en vanuit échte interesse mensen met (een vorm van) autisme in beweging krijgt en op het goede spoor zet. Ze heeft op haar eigen en professionele wijze een programma neergezet dat haar unieke werkwijze weerspiegelt. Haar kracht zit in het uitdenken van het concept maar zeker ook in de inzet tijdens de intensieve sessies die je ondersteunen en richting geven.”

Marcel Uittenboogaard, Directeur Activeview

“Al tijden had ik vreselijke slaapproblemen, chaotische gedachten, veel geluidsprikkels en heel veel stress om kleine dingen. Het lukte me niet om dingen te kunnen oppakken als ik niet in één keer de perfecte oplossing zag. Ik merkte dat ik steeds meer problemen kreeg om (als autist) te functioneren in mijn professionele omgeving. Een burnout naderde, merkte ik.
Ik ging op zoek naar passende begeleiding die aansloot bij mij als persoon, mijn fase van ontwikkeling en mijn plek in het professionele leven. Die begeleiding vond ik bij Marja. Om dit op te starten voelde als een enorme drempel maar algauw voelde ik mij erg op mijn gemak. Marja is verrassend scherpzinnig, erg open zonder intimiderend te zijn. Ze identificeert makkelijk de achterliggende oorzaak van een probleem. Is attent, aangenaam in de omgang en erg gecommitteerd. 
De gesprekken waren open, constructief, fijn gestructureerd: 1 probleem tegelijk oppakkend, uitdiepend, concrete tools om mee aan de slag te gaan en de volgende keer reflecterend. Soms confronterend, maar altijd met een positieve insteek waardoor dat nooit vervelend was. Regelmatig kreeg ik verrassend eenvoudige oplossingen voor grote (schijnbaar onoverkomelijke) problemen. 
In de begeleiding heb ik duidelijke resultaten behaald: 
– Met stip op 1: ik slaap! Daardoor voel ik me door de dag heen veel beter, heb een betere concentratie, energie om dingen op te pakken, meer sociale activiteiten, etc..
– Veel meer grip op gedachten/ taken/ bezigheden door mijn gedachten nu te kunnen structureren. Daardoor ervaar ik veel minder stress.
– Veel meer ontspanning door meditatie (wat, eerlijk is eerlijk, absoluut niet bij iemand als ik paste, dacht ik).
– Ik kan veel beter omgaan met prikkels, veranderingen en onzekerheid.
– Mijn perfectionisme is naar een wat normaler niveau, waardoor dit niet meer blokkerend werkt.
– Mijn interactie met mensen is verbeterd door beter inzicht in persoonlijkheden. En dat komt ook op het werk goed van pas!
– Ik ben ontvankelijker voor complimenten en andere positieve signalen.
– Ik voel me lichamelijk veel beter nadat ik werd gewezen op een mogelijk probleem met gluten. Wat een verschil!
– Ik ben een vrolijker mens geworden. Zelf merk ik dat, maar ook mijn omgeving merkt dat op.
 
Had ik deze begeleiding niet gehad dat was ik waarschijnlijk binnen een jaar ‘om’ gegaan en zou ik me in sociaal opzicht verder zijn gaan isoleren. Ik had me in professioneel opzicht niet meer kunnen handhaven en een carrièrepad hebben gekozen waarin ik niet voldoende uitgedaagd zou worden. Ik zou een zuur en verbitterd mens zijn geworden.
Ondanks dat het dus een grote drempel was om dit traject in te gaan, was het het waard en loont het de investering. Het is niet nodig om je neer te leggen bij belemmeringen waarvan je denkt dat ze ‘er nu eenmaal bijhoren’ omdat de oplossing veel eenvoudiger kan zijn dan je denkt. En die oplossing is er! Tegen anderen zou ik willen zeggen: ‘Ga je aan de slag, investeer alle tijd en energie die daarvoor nodig is. Het vergt iets, maar levert je veel meer op!’ “
 

Gerard, 35 jaar, projectmanager

“Vier jaar geleden kreeg ik de diagnose PDD-nos, waarna ik het gevoel had dat ik mezelf opnieuw moest leren kennen. Ik had altijd wel het gevoel de weg een beetje kwijt te zijn. Mijn sociale contacten verliepen moeizaam. Relaties aanhouden verliep moeizaam. Ik was veel aan het piekeren en analyseren. Ik had veel drukte in mijn hoofd en kon moeilijk loslaten.Voordat ik met Marja ‘aan de slag’ ging, heb ik een jaar een reguliere coach gehad. Ik miste daarin het onderdeel autisme en wat dat betekent voor mij en hoe ik daarmee om moet gaan.

De gesprekken met Marja hebben echt een toegevoegde waarde gehad. Ze hebben de scherpe randjes van dingen afgehaald. Ik heb twee jaar lang mijn verhalen kunnen doen, zonder schroom mijn diepste en soms donkere gedachten kunnen delen, verdrietig en vrolijk kunnen zijn, zonder mezelf te schamen. Ik heb theoretisch geleerd over autisme en hoe dat in de praktijk zijn weerslag heeft op mij en hoe ik daarmee om kan gaan. We hebben gekeken naar de wetenschappelijke achtergrond van autisme. Ik kreeg onderbouwde uitleg over vragen of dingen waar ik tegenaan liep. Regelmatig deed ik oefeningen of voerde opdrachten uit. Dat vond ik soms erg confronterend…

Marja heeft zeer veel kennis over autisme, zowel vanuit eigen ervaring als vanuit wetenschap en theorie. Ze kan goed luisteren, gaat niet mee in verdriet of emotie (pluspunt), kan goed inschatten wat nodig is zoals luisteren, vragen stellen, confronteren, gerust stellen, humor gebruiken.

Ik denk dat ik nog steeds veel te leren heb over autisme, over mezelf en hoe ik in het leven sta. Mild zijn voor mezelf is moeilijk, maar dat zou zonder dit traject nog veel zwaarder zijn.

Na het traject is mijn kennis over autisme groter geworden. Ik weet nu hoe ik aan anderen kan communiceren over mezelf, zodat ik begrip krijg bij mensen om me heen. Ik heb geleerd om patronen te zien, stressmomenten zie ik nu ook af en toe aankomen, het lukt me nu ook vaker om stress sneller weg te laten vloeien door op de juiste wijze de rust te zoeken. Telkens als ik een ‘dieptepunt’ heb bereikt, dan huil ik mijn hoofd schoon en dan gaat het ook altijd weer beter. Huilen heeft meerdere zinvolle doelen weet ik nu. Ik moet telkens denken aan het gedicht dat ik van Marja heb gekregen over de kuil in de weg: je ziet ‘m en valt erin, je ziet ‘m en valt erin, je ziet ‘m – denkt erover – en valt erin, uiteindelijk zie je de kuil, je denkt erover en je loopt eromheen… Dat gaat mij ook lukken.”

Ester, 40 jaar, HR-assistent 

 

“Mijn leven was een chaos. Ik snapte er niets van, bij een ander ging het allemaal zo soepel… Ik communiceerde dit gevoel niet met mijn partner. De afspraken die we maakten om klusjes te doen kwam ik niet na. Het waren gewoon simpele dingen als: afspraak maken met vrienden, iets uitzoeken uit onze administratie. Die afspraken gingen op in de chaos in mijn hoofd. Ik had nergens zin in. Alles was te veel gedoe, ik stelde alles uit.

Totdat ik vond dat ik in actie moest komen en er wat mee moest doen. Ik vond Marja via Google. Eerst heb ik een eendaags event gevolgd. Marja bracht zo’n rust op mij over. Ik vertrouwde er helemaal op dat zij mij zou kunnen helpen. Ze straalt rust en begrip uit, heeft kennis van zaken. Ze begrijpt hoe mijn brein werkt en liet me merken dat ik niet alleen sta in mijn problemen.

Ik heb tijdens het coachingstraject diverse tools gekregen om structuur aan te brengen in plannen, waardoor het in mijn hoofd ook rustiger wordt. Zou ik deze begeleiding niet hebben gehad, dan zou ik nog meer in mezelf gekeerd zijn en zou niemand weten wat er in mij omging. Ik vind het nog wel lastig om te communiceren met de mensen om mij heen…  dat is een mooie volgende uitdaging. Ik kan wel aan een ander uitleggen hoe ik de wereld zie, voel en beleef. Dat leidt al tot meer begrip.

Ik kan beter plannen en weet beter wat mijn verantwoordelijkheden zijn. Ik heb geleerd dat ik naar mijn lijf moet luisteren als ik of een ander over mijn grenzen heen gaat. De chaos is niet altijd weg, maar ik weet dat ik de tools bij de hand heb! Pas ik de tools toe dan kan ik nu zelf uit de chaos komen. Dat maakt me sterker, zelfstandiger en rustiger.”

Monique, getrouwd, 2 kinderen, ZZP-er

 

“Het woordje rust is iets wat ik dagelijks gebruik. Rust met dat ik de dingen rustig aanpak, maar ook rust met dat ik niet gelijk zo heftig moet reageren op de dagelijkse dingen. Dat ik nu weet dat ik een autisme heb, maakt voor mij heel veel duidelijk en ik kan mij er ook bij neerleggen. Ik hoef nu niet meer aan mij zelf te vragen waarom ik de dingen doe zoals ik ze wil doen en waarom ik het zo doe en waarom ik vaak problemen had met anderen maar ook met mijzelf. 
 
Het allerbelangrijkst is toch wel dat ik mijzelf nu beter ken en dat ik met mijzelf om kan gaan. Ik ben maar 2x bij je geweest en dacht eerst dat dit een eindeloze weg zou worden. Ik had echt niet verwacht dat dit zo veel zou opleveren. Vooral het stuk om de dingen anders te bekijken. Iets waar ik bijna dagelijks gebruik van maak. Ik denk nu eerst van waarom doet of zegt iemand dat? Weer dat stukje rust inlassen. Geeft mij bedenktijd en dat werkt echt perfect.
 

Kortom.. als ik denk waarom gebeurt dit of waarom doe ik dat, ga ik maar is even lezen in de lessen van RustFormule of zoek ik het op internet even op. En vaak zeg ik dan tegen mijzelf: “Zie je wel, ik ben niet gek… Dit ben ik en dat hoort bij mij.“ Mocht ik ooit ergens tegen aan lopen waar ik niet uit kom dan zal ik zeker weer contact met je opnemen. Je hebt mij al zo veel geholpen dat ik nooit meer zal twijfelen om weer hulp te zoeken.”

John, 44 jaar, projectplanner


“Marja helpt mij om te accepteren dat dit de manier is waarop ik gemaakt ben en dat het aan mij is om de extra talenten die het óók met zich meebrengt zo goed mogelijk te benutten. Zodat ik als mens optimaal tot mijn recht kom!”

Anita, 43 jaar, managementassistent


“Dit heeft het opgeleverd: 
Inzicht in mijn persoonlijke ASS en de effecten die dit heeft op mijn omgeving. Het leren hiermee om te gaan waardoor ik leer zaken in de juiste context te plaatsen, moeilijke situaties beter aan te kunnen en uiteindelijk veel gelukkiger te worden.”

Erik ter Meulen, De Kiel

 

“Als ouders van een intelligente dochter van 21 met PDD-nos (gediagnostiseerd op haar 17e) hadden we teleurstellende ervaringen in de begeleiding gehad. De nadruk werd vaak gelegd op de beperkingen i.p.v. de mogelijkheden en je wordt al snel in een hokje gestopt. Weggegooid geld en niet bijzonder effectief voor een hoog-functionerende jongere met ASS: Je zegt gewoon dat alles goed gaat dan is iedereen tevreden en tsja, de toekomst is ver weg.
Via internet kwamen wij in contact met Marja en haar positieve en praktijkgerichte benadering sprak ons en onze dochter direct aan. Marja kan heel goed luisteren en je stof tot nadenken geven, zodat je altijd wel iets uit een gesprek haalt waar je weer verder mee kunt. Ook de boekentips waren heel nuttig.
Marja heeft een persoonlijk coachingstraject opgezet en gesprekken met onze dochter gehad, maar ook met ons en met ons drieën. Uiteraard had onze dochter daarvoor toestemming gegeven en werd ieders privacy gewaarborgd. Deze aanpak vonden wij heel fijn. We hebben veel ‘aha’-momenten gehad!
Daarnaast hebben wij ook het programma RustFormule gevolgd. Het geeft veel nuttige tips. Het voordeel is dat het online is, zodat je het wanneer je wilt, kunt bekijken. Zeker als je je herkent in de kenmerken van autisme, kun je door dit programma leren om beter om te gaan met de stress die dat met zich meebrengt. Je leert ook hoe je meer energie over kunt houden.
Het eindresultaat is wel afhankelijk van in hoeverre je gemotiveerd en in staat bent om inzicht te krijgen in jezelf en jouw ASS.

Omdat wij (voor zover mogelijk) leerden hoe het allemaal werkt, konden wij het gedrag van onze dochter beter plaatsen, onze relatie met haar verbeteren en haar soms wat extra ondersteunen.”

 

Een vader en moeder

 

Ben jij proactief en ambitieus, wil je graag een succes van je leven maken binnen jouw mogelijkheden en ben je bereid om daarin te investeren in tijd, energie en geld?

Dan help ik jou graag te floreren met autisme: voor een heldere blik op jezelf en anderen, meer impact en betere relaties.

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.