Naam: Carin Burgers

Plaats: online coaching vanuit Noord-Brabant

Bedrijf: Carin.Coach

Website: www.carin.coach

Telefoon: 06-19755681

Email: info@carin.coach

 

Cecile den Ouden

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Autisme is mij niet onbekend, al vroeg heb ik persoonlijke ervaring opgedaan als moeder. Daar zag ik, hoe een kind kan groeien met autisme en met vallen en opstaan, geweldige stappen kan maken voor zichzelf. Geduld, eerlijkheid, open en liefdevol blijven kijken naar elkaar, zijn voor mij wel de kernwoorden die belangrijk zijn en geholpen hebben in ons gezin.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

Vanaf 2021 ben ik werkzaam als online zelfstandig coach vanuit Spanje en binnenkort ga ik weer terug naar Nederland en ga ik naast online zelfstandig coach ook werkzaam zijn als (ambulant) autismebegeleider bij het Regionaal Autisme Centrum.

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

In mijn werk staan rust, aandacht en empathie centraal. Ik kan actief luisteren en gerichte vragen stellen, waardoor iemand zijn eigen proces gaat bewandelen. Door mijn coaching wil ik volwassenen met autisme op weg helpen door nieuwe inzichten op te doen. Zodat ze weer in hun eigen regie komen te staan om vandaar weer in nieuwe mogelijkheden te denken en in actie te komen.

Als autismecoach maak ik gebruik van de methodes “Meer rust en minder stress met autisme”, en “Betere Relaties met autisme”, daarnaast werk ik graag met ervaringsgerichte werkvormen. Door middel van e-mail ondersteuning, werkbladen help ik je om dingen inzichtelijk te maken.

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Volwassenen met autisme (al dan niet gediagnosticeerd) met een gemiddeld en hoog niveau.