Naam: Hanneke Lebbink

Plaats: Steenderen

Bedrijf: 2 way out coaching

Website: www.2wayautcoaching.com

Telefoon: 06-12514427

Email: 2wayautcoaching@gmail.com

 


Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ik heb ruim 20 jaar professionele ervaring in het begeleiden van volwassen met autisme in mijn werk als maatschappelijk werker en trajectbegeleider voor jongvolwassenen met autisme bij een werkgever in de GGZ. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige vanwege autisme in mijn naaste omgeving.

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta op voor nieuwe klanten

Ik werk als coach sinds:

Vanaf 2019 werk ik ook als zelfstandig coach, naast mijn werk als maatschappelijk werker en trajectbegeleider voor een GGZ instelling.

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Mijn cliënten waarderen mijn praktische en enthousiaste manier van werken, en mijn geduld en vermogen om tot de kern van een probleem te komen. Door mijn jaren lange ervaring weet ik samen met cliënten weer een positief perspectief te creëren. Hiervoor heb, ik naast mijn eigen ervaring en opleiding de beschikking over de diverse materialen uit de methodiek van Autismecoach zoals meer Rust Bij Autisme en Betere Relaties.

Niets is fijner als iemand hierdoor weer zelf zijn eigen weg kan volgen.

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Ik werk het liefst met jongvolwassen jonge professionals, volwassenen met autisme en hun systemen.

Het is mijn passie om het mogelijk te maken dat mensen met autisme of kenmerken hiervan op een zo prettige mogelijke manier in de maatschappij kunnen functioneren.

 

Hanneke Lebbink autismecoach