Naam: Melisa Visser

Plaats: Volendam

Bedrijf: Ban Pé

Website: www.ban-pe.nl

Telefoon: 06-25192504

Email: melisa@ban-pe.nl

Online coaching: Ja

Melisa Visser autismecoach Noord-Holland

 

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ruim 10 jaar heb ik in de zorg gewerkt met mensen met autisme. Waarvan de laatste 4 jaar in de psychiatrie met (jong) volwassenen met psychische problematieken. Hierbij coach en ondersteun ik bij het bepalen van het gewenste leven en het zetten van de stappen daartoe.
Inmiddels werk ik 3 jaar als zelfstandige waar ik mensen met autisme coach vanuit mijn eigen praktijk Ban Pé.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

Sinds 2010 werk ik als begeleider/ coach bij mensen met autisme bij verschillende groepen en instellingen. En vanaf 2019 werk ik als loopbaancoach gespecialiseerd in medewerkers met autisme vanuit mijn eigen praktijkruimte in Volendam. De afspraken vinden zowel online als fysiek plaats. In uitzonderlijke gevallen kom ik op locatie binnen bedrijven om medewerkers met autisme te coachen.

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik werk efficiënt en ben resultaat gericht. Door de juiste vragen te stellen komen we snel tot de kern van het probleem. Je krijgt duidelijkheid en er wordt concreet gemaakt wat je graag wilt bereiken. Deze doelen worden dan ook behaald in een vooraf opgestelde traject van gemiddeld 4 tot 6 maanden.

Naast dat ik gecertificeerd autismecoach ben, heb ik mijn opleiding tot loopbaancoach en re-integratiecoach afgerond. Hierdoor specialiseer ik me verder om medewerkers met autisme te blijven ondersteunen in het vinden van de juiste balans en werkvoldoening.

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Ik werk het liefst met hoger opgeleide medewerkers (met een vermoeden van) autisme die momenteel uitdagingen ondervinden op de werkvloer. Die door stress en onzekerheden niet de juiste balans kunnen vinden. Medewerkers die dreigen uit te vallen, terwijl ze veel kwaliteiten en talenten hebben, maar die niet tot hun recht komen in hun (werk)leven. Kortom mannen en vrouwen die graag grip willen krijgen op hun leven!