Naam: Melisa Visser

Plaats: Volendam

Bedrijf: Ban Pé

Website: www.ban-pe.nl

Telefoon: 06-25192504

Email: melisa@ban-pe.nl

Online coaching: Ja

 


Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Al sinds 2010 werk ik met mensen met autisme. Naast mijn coachingspraktijk Ban Pé, ben ik 2 dagen in de week nog werkzaam voor Leviaan waar ik (jong)volwassenen met psychische problematieken coach en ondersteun bij het bepalen van het gewenste leven en het zetten van de stappen daartoe.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

Sinds 2010 werk ik als begeleider/ coach bij mensen met autisme bij verschillende groepen en instellingen. En vanaf 2019 werk ik als autismecoach zowel fysiek als online via mijn eigen praktijk Ban Pé.

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik werk efficiënt en ben resultaat gericht. Door de juiste vragen te stellen komen we snel tot de kern van het probleem. Je krijgt duidelijkheid en wordt concreet gemaakt wat je graag wilt bereiken. Deze doelen worden dan ook behaald in een vooraf opgestelde traject van gemiddeld 4 tot 6 maanden.

Naast gecertificeerd autismecoach ben ik momenteel bezig met de opleiding tot loopbaancoach en re-integratiecoach waar ik dus me verder ga specialiseren om medewerkers met autisme te ondersteunen in het vinden van de juiste balans en werkvoldoening.

 

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Ik werk het liefst met hoger opgeleide medewerkers (met een vermoeden van) autisme die momenteel uitdagingen ondervinden op de werkvloer. Die door stress en onzekerheden niet de juiste balans kunnen vinden. Medewerkers die dreigen uit te vallen, terwijl ze veel kwaliteiten en talenten hebben, maar die niet tot hun recht komen in hun (werk)leven. Kortom mannen en vrouwen die graag grip willen krijgen op hun leven!

 

Melisa Visser