STOPACTIE! TOT 9 OKTOBER ’23 NOG VERKRIJGBAAR,

DAARNA NIET MEER!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RUSTFORMULE BIJ AUTISME

Online training voor (jong)volwassenen met autisme.

Hoe je duurzaam stress vermindert en rust in je hoofd ervaart, waardoor je meer plezier en voldoening in het leven ervaart.

Herken je dit?

√ Je ervaart regelmatig (zo niet dagelijks) chaos, spanning en stress in je leven.

√ Je merkt dat je erg prikkelgevoelig bent en het belemmert je in je functioneren thuis en op het werk.

√ Je vindt het spannend om anderen om hulp te vragen, keuzes te maken en je grenzen aan te geven.

 

Zo ja, ben jij er dan klaar voor om te leren beter om te kunnen gaan met je stress? Waardoor je veel meer rust, ontspanning en vrijheid gaat ervaren?

 

Lees dan snel verder. Want…

Ook met autisme kun je rust ervaren

Dit is wat je nodig hebt voor meer rust en minder stress

 • Herkennen waar je gestrest van raakt.
 • Wanneer je wat kunt doen om rust te krijgen.
 • Vaardigheden om structuur aan te brengen.
 • Hoe je prikkels kunt managen.
 • Wat je kunt doen om je te ontspannen.
 • Hoe je de balans goed houdt.
 • Hoe je om duidelijkheid vraagt en deze krijgt.
 • Hoe je een positievere mindset krijgt en inzet.

RustFormule leert je wat je wél kunt doen

In 10 lessen doorloop je alle stappen die je nodig hebt om meer rust en minder stress in je leven te creëren. Het is helemaal afgestemd op normaal en hoger functionerende mannen en vrouwen die zich autisme herkennen.

Elke week ontvang je per mail een les. Elke les bevat een masterclass inclusief een audio-opname van de masterclass, een werkboek en verdiepingsstof. Je bestudeert en verwerkt de les in je eigen tijd. Wil je sneller erdoorheen? Dat kan! Wil je er hulp bij van een ervaren autismecoach? Ook dan kan. Vraag naar de mogelijkheden.

Doordat ik het programma RustFormule heb gevolgd, kreeg ik vooral veel zelfkennis en begrip voor mezelf. Daarnaast heb ik veel handvatten gekregen om te leren omgaan met problemen die niet verdwijnen. Ik kan nu beter luisteren naar mijn behoeften op sociaal en emotioneel gebied en daar gevolg aan geven. Ik heb geleerd te kiezen voor mijzelf, zonder anderen tekort te doen.

Had ik dit programma niet gevolgd dan had ik nog lang doorgemodderd en was stelselmatig vast blijven lopen met problemen die ik niet begreep.

JW, 39 jaar

 

Hoe fijn zou het zijn om weer rust in je hoofd te hebben?

Dit kun je met RustFormule bereiken:

 • Je bent je er meer bewust van wanneer het minder goed met je gaat doordat je jouw stress-signalen herkent.
 • Je hebt meer zicht op de verschillende oorzaken van je stress en weet hoe je die kunt achterhalen.
 • Je weet welke strategieën je kunt toepassen om je stress te verminderen en om meer rust te creëren in je leven.
 • Je weet hoe je zelf goede keuzes kunt maken en hebt minder last van veranderingen.
 • Je hebt minder de behoefte je terug te trekken omdat je het allemaal niet meer ziet zitten.
 • Je kunt eerder en makkelijk aangeven dat je hulp nodig hebt en wat voor jou prettige hulp is.
 • Je weet hoe je op een gezonde manier gesprekken kunt voeren, feedback kunt geven en ontvangen.
 • Je weet hoe de prikkelgevoeligheid bij jou werkt en beschikt over strategieën die helpen.
 • Je hebt een concreet en praktisch plan waar je op terug kunt vallen als het toch weer minder gaat.

Je ziet: RustFormule is een veelzijdig programma en kan je veel opleveren. Bedenk dat één tip of inzicht een wereld van verschil voor je kan betekenen. 

Stap voor stap aan de slag naar rust

9

1: Hoe stress bij autisme werkt en helder zicht op je autisme

Welke invloed heeft autisme op jouw stressniveau. Wat jij wilt leren om jouw specifieke stress beter te kunnen hanteren om meer rust te kunnen ervaren. Je krijgt meer inzicht in jouw autisme.

9

2: Stress-signalen herkennen en meer structuur in je leven

Je ontdekt wat je eigen stress-signalen zijn en wat de bijbehorende verschillende stressniveaus zijn. Daarnaast leer je hoe je structuur in je leven aan kunt brengen.

9

3: Oorzaken kennen van je stress en een betere balans in je leven

Je wordt je meer bewust van de oorzaken van stress en leert hoe je achter de oorzaken kunt komen. Plus je leert in de verdiepingsstof meer over een betere balans in je leven.

9

4: Gevoel van invloed vergroten en een positieve mindset

Je leert dat er een positieve en negatieve stresscirkel is en hoe je deze kunt inzetten om je stress te verminderen. Je leert ook hoe een positieve mindset je meer rust kan geven.

9

5: Grip op je gedachten en ontspanningstechnieken

Hierin krijg je een handig stappenplan waarmee je invloed kunt uitoefenen op je gedachtes waarmee je je stress kunt verminderen. Daarnaast leer je verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals stoppen met piekeren en mappen sluiten.

9

6: Stappenplan om keuzes te maken en hoe je grenzen stelt

Je wordt je meer bewust van het feit dat je door keuzes te maken je eigen grenzen meer gaat respecteren. Daarnaast leer je wanneer en hoe je grenzen stelt en je assertief opstelt.

9

7: Slimmer communiceren en hulp vragen aan anderen 

Op een gezonde manier gesprekken voeren en feedback geven en ontvangen draagt bij aan meer rust. Ook leer je hoe je voor jou prettige hulp kunt vragen aan anderen.

9

8: Prikkelmanagement en een autismevriendelijke omgeving

Hierin onderzoek je je prikkelgevoeligheid en leert praktische strategieën die je kunnen helpen. In de verdiepingsstof krijg je allerlei ideeën voor een meer autismevriendelijkere omgeving.

9

9: RustFormule inzetten voor minder stress en motivatietips

In deze les leer je hoe je aan de slag kunt gaan met het geleerde en hoe je de resultaten kunt evalueren. De verdiepingsstof geeft je veel verschillende tips om jezelf te motiveren aan de slag te gaan en te blijven.

9

10: Terugval voorkomen met een back-upplan en een gezonde levensstijl

Hierin krijg je handreikingen waar je op kunt letten om terugval te voorkomen. Je krijgt ideeën wat je kunt doen als je wel weer een terugslag krijgt. De verdiepingsstof geeft een overzicht en concrete tips voor een gezonde levensstijl.

Wat is meer rust je waard?

Je investering

Deze online training vraagt een investering van 97 euro inclusief btw. maar tijdens deze actieperiode 75 euro!

Je kunt bij autisme veel meer doen dan je denkt!

Veel gestelde vragen over deze online training:

Vraag: Hoeveel lessen krijg ik?

Antwoord: Je krijgt elke week per mail een les toegestuurd. Het zijn in totaal 10 lessen plus een bonusles. Je bekijkt ze gewoon op het moment dat het jou uitkomt. Het is lekker praktisch en bedoelt om direct in je praktijk toe te passen aan de hand van concrete opdrachten en oefeningen.

Vraag: Hoe lang duurt de online training?

Antwoord: De lessen worden je in een tijdsbestek van een kleine 3 maanden toegestuurd per mail, elke week een. Je houdt een jaar lang toegang tot de lessen, zodat je het op je gemak kunt volgen vanuit je eigen huis en als het jou uitkomt.

Vraag: Hoe lang heb ik toegang?

Antwoord: Je krijgt in ieder geval een jaar lang toegang via een besloten leeromgeving. Zo heb je voldoende tijd om de aangereikte kennis, inzichten en opdrachten tot je te nemen en uit te voeren. De werkboeken met oefeningen en tips kun je trouwens straks gewoon downloaden en op je eigen computer opslaan of uitprinten.

Vraag: Ik ben druk met een studie, word het niet te veel?

Antwoord: Of de belasting te hoog voor jou wordt is voor mij moeilijk in te schatten. Wat ik wel weet is dat als je zelf autisme hebt stress je dagelijkse praktijk is. Als een of twee tips het voor jou al wat lichter en makkelijker kan maken dan houd je meer ruimte in je hoofd over voor je studie, of wat het dan ook maar is. Reken op elke les zo’n 1,5 uur om helemaal door te werken. De uitvoering doe je tussendoor in je dagelijkse praktijk.

Vraag: Ik weet al veel over autisme, gaat het mij wel wat opleveren?

Antwoord: Je kunt nooit genoeg leren over autisme. Ook ik leer nog elke dag bij. Soms volg ik zelf een training waar ik 80% al van weet en dan vind ik het fijn om alles weer eens op een rijtje te krijgen, overzicht te krijgen, nieuwe verbanden en inzichten op te doen, een stuk verdieping te bereiken. En de overige 20% brengt weer inspiratie en mogelijkheden om praktisch mee aan de slag te gaan. De kers op de taart waardoor bepaalde dingen ineens veel makkelijker en sneller gaan.

Vraag: Ik heb je boek Meer rust en minder stress bij autisme is, wat voegt het toe?

Antwoord: Een hele goede vraag. Deze online training was eigenlijk de voorloper van mijn boek. Een deel van de inhoud zal je bekend voorkomen als je mijn boek al hebt gelezen. Het blijkt alleen dat in de praktijk mensen met autisme de omslag naar de praktijk lastig vinden. In deze online training wordt alles in kleine stukjes aangereikt en op een iets andere manier. Zo zit er bij elke les een audio-opname van de masterclass bij om te beluisteren. Zo gebruik je ook een ander zintuig om informatie tot je te nemen, waardoor het beter beklijft. Zoals je ziet aan de beschrijving van de 10 lessen zitten er ook over andere onderwerpen waardevolle informatie in.

Vraag: Kan ik ook in termijnen betalen?

Antwoord: Nee. Dit is een bedrag wat heel schappelijk is, gezien de waarde van de online training. Wellicht heb je in je omgeving iemand die je wil sponsoren of wil tegemoetkomen. Denk er ook eens aan om iets te verkopen wat je toch niet meer gebruikt om zo geld te genereren. Ik weet zeker dat het het geld waard is. Is deze investering echt te veel, koop dan mijn boek voor 25 euro.

Vraag: Is deze training ook geschikt als je ook ADD, ADHD, depressie of een andere psychische aandoeningen hebt?

Antwoord: Het is lastig om hier een goed antwoord op te geven, omdat ik jouw situatie niet ken. Veel van de tips en mogelijkheden die ik geef zijn veel breder toepasbaar dan alleen voor mensen met autisme. Ze zijn ook heel helpend voor mensen met ADHD, depressie etc.. De online training geeft je kennis over hoe stress bij autisme werkt en wat jij kunt doen om er beter mee om te gaan.

Nog andere vragen? Stel ze mij gerust! Stuur me een email op info@autismecoach.nl

Geen twijfels meer en doe je mee?

Meld je dan hier aan. Nu voor € 75,00 i.p.v. € 97,00

Ik help je graag om meer rust te ervaren.

Hartelijke groet,

Marja

STOPACTIE! TOT 9 OKTOBER ’23 NOG VERKRIJGBAAR,

DAARNA NIET MEER!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.