Gratis strategiegesprek voor autismecoaches (in spé)

Wil je meer impact maken als autismecoach met je eigen praktijk?

Speciaal voor coaches met ervaring met autisme of coaches die autismecoach willen worden en hun eigen praktijk willen starten.

 

 

-> Ben je coach en wil je je verder specialiseren in autismecoaching?

-> Of heb je al ervaring met het coachen van mensen met autisme en wil jij je verder ontwikkelen tot autismecoach en je eigen praktijk starten?

Heb je ervaring met het coachen van mensen met autisme en wil jij…

  • Van grote betekenis zijn door volwassenen met autisme als autismecoach te helpen naar een mooier en makkelijker leven met autisme?

 

  • Je ervaringen en talenten vol benutten en als zelfstandig coach meer impact hebben op deze specifieke doelgroep waar de vraag alleen maar van toeneemt?

 

  • Onder je eigen voorwaarden werken zonder de bureaucratie van een organisatie, daarmee een goed inkomen verdienen en zo meer vrijheid voor jezelf en je gezin ervaren?

 

Ontdek in de gratis Autismecoach StrategieSessie hoe je droom voor een goedlopende autismecoachpraktijk werkelijkheid kan worden, ook als je geen geboren ondernemer bent en niet jarenlang zelf het wiel wilt uitvinden.

Dit gesprek is exclusief beschikbaar voor ambitieuze coaches die het besluit al hebben genomen om als zelfstandig autismecoach aan de slag te gaan of die willen doorgroeien als coach en ondernemer.

 

Doe nu je aanvraag en ga met ons in gesprek.

Al meer dan 15 jaar helpt Marja coaches, professionals en naasten naar meer rust en minder stress voor mensen met autisme en hun omgeving. Marja is schrijfster van het bestsellerboek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’. Haar unieke visie en methode is anders en ontstaan door haar eigen ervaringen binnen haar gezin en autismecoachpraktijk. Autismecoaching is aan vernieuwing toe en is wezenlijk anders dan het coachen van mensen.

 

Wat klanten zeggen:

“Door de AutismeCoachOpleiding heb ik helderder gekregen wie mijn ideale klanten zijn. Dat geeft mij richting. De praktische werkbladen en opdrachten uit de opleiding hebben eraan bijgedragen dat ik beter weet wie ik kan helpen met welk aanbod. Ik weet hoe ik structuur in de gesprekken kan aanbrengen en een gericht aanbod kan doen. Ik voel me blij over de opluchting en blijdschap van mijn klanten en de resultaten die mijn klanten tot nog toe bereikt hebben. En, ik had na 6 maanden de investering van de opleiding er al uit!

Karin Simonis – Wigbels

“Deze opleiding is een zeer complete opleiding om je te specialiseren als autismecoach. Praktisch, veel tips, trucs en ondersteunend materiaal om adequaat te kunnen coachen bij autisme. Daarnaast heb ik veel geleerd van Marja zelf en de andere autismecoaches. Marja is een warme, inspirerende persoonlijkheid. Autisme is zo verweven in haar leven, dat merk je. Ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen en kijk er met veel voldoening op terug. Met dit stevige fundament groei ik zo verder als autismecoach binnen mijn eigen coachpraktijk ‘In Balans’.”

Triny Reesink

“Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en als autismecoach aan de slag. Deze AutismeCoachOpleiding heeft mij heel veel handvatten hiervoor gegeven. Omdat ik nog steeds een leuke en drukke baan heb als docent, doe ik het autismecoachen er nu parttime ‘bij’. Het is een heel duidelijk concept. Als je deze autismecoachmethode volgt, kun je starten met coachen en zijn je klanten tevreden. Ik voel mij een goede coach en kan het verschil maken in het leven van mensen. Ik heb er zoveel positieve energie van gekregen dat het de tijd dubbel en dwars waard was! De maatschappij bespaart veel geld door deze werkwijze omdat er minder hulpverlening nodig is en minder ziekteverzuim. Ik ben erg blij met het naslagwerk en het vele en toegankelijke materiaal van Marja. Echt super! De coachprogramma’s zijn heel goed en er is niet veel vergelijkbaars op de markt. Ik wil vooral benadrukken dat het een unieke opleiding is en dat het inhoudelijk goed in elkaar zit.”

Alette Boogaard

 

Vraag vandaag nog een gratis gesprek aan en praat verder over jouw groeikansen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Zet nu de eerste of volgende stap naar jouw goedlopende autismecoachpraktijk.

Marja werkt het fijnste en behaalt de beste resultaten met autismecoaches die serieuze stappen willen maken, verantwoordelijkheid nemen voor hun groei en bereid én in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen. Ben jij zo’n autismecoach? Doe dan nu je aanvraag en je hoort gauw of je bent geselecteerd.

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.