Het in beweging krijgen van cliënten met autisme is niet altijd makkelijk. Wat bij de een werkt, werkt bij de ander helemaal niet. De een blijft achteroverleunen en laat jou heel hard werken. De ander is super gemotiveerd, waarbij het lijkt alsof hij alles snapt, maar ondertussen ga je veel te snel. Weer een ander maakt reuzensprongen omdat je precies de juiste snaar te pakken hebt. En dan… dan kun je samen vliegen!

Ook jij vraagt je vast wel eens af hoe jij op een krachtige manier kunt coachen en je cliënten met autisme sneller en makkelijker van A naar B kan brengen.

Dat vraagt nogal wat van jou. Zoals een positieve mindset van jou als coach, de juiste kennis over autisme en vaardigheden om daadwerkelijk effectief te coachen.

In onderstaande video een tipje van de sluier opgelicht waarin je een super waardevolle tip van me krijgt om krachtiger te coachen zodat je sneller en makkelijker resultaat kunt bereiken. Als je dit toepast gaat er al veel voor jou en je clienten in positieve zin veranderen.

Wil je ook meer weten over Krachtig Coachen Bij Autisme?

Ga dan direct verder met de opnamen van het eerder gegeven Event Krachtig Coachen Bij Autisme. Bijna 2 uur online videomateriaal, vol inspiratie met:

  • Een krachtige visie over hoe mensen met autisme zich optimaal kunnen ontwikkelen;
  • Waarom het ‘gewone’ coachen niet altijd effectief is (en wat je in plaats daarvan moet doen);
  • Wat mensen met autisme nodig hebben van jou als coach;
  • Helder zicht op je eigen valkuilen als coach, waar je nu niet meer intrapt;
  • Welke opties je hebt om meer rendement uit je gesprekken te halen;
  • Hoe je de regie houdt, zodat je minder hard hoeft te werken en je meer tijd overhoudt om daadwerkelijk te coachen naar resultaten;
  • Een super effectief stappenplan met concrete handvatten om mensen met autisme stress te laten verminderen, waardoor burn-out kan worden voorkomen;
  • Inclusief opdrachten én inspirerende verhalen, vraagstukken en demonstraties van andere autismecoaches.

HIER START JE METEEN MET NOG MEER VIDEO-INSPIRATIE OVER KRACHTIG COACHEN BIJ AUTISME

Eerst nog ff lezen wat je precies krijgt? Kijk dan hier.

Autisme is makkelijker dan je denkt