Benieuwd wat Autismecoach zoal doet en voor jou kan betekenen?

 

OVER AUTISMECOACH     

Autismecoach is sinds 2007 specialist in het coachen van volwassenen met autisme en direct betrokkenen. Wij begeleiden mensen met autisme, hun partners en/of werkgevers in het beter omgaan met autisme. Onze aanpak is praktisch, gericht op concrete doelen zoals meer rust, het verbeteren van onderlinge communicatie en relatie. Bij Autismecoach werken we met een enthousiast team met als doel: beter omgaan met autisme. Volop gebruik makend van de unieke kwaliteiten en eigenheid.

 

WAT MAAKT AUTISMECOACH BIJZONDER?

Autismecoach is opgericht door Marja Boxhoorn, omdat zij als moeder van een kind met autisme destijds niet de hulp kon vinden waarmee haar zoon en het hele gezin geholpen was. Omdat zij geloofde in de mogelijkheden van haar kind, stortte ze zich erop om autisme te begrijpen en de code te kraken. Met succes, want honderden mensen met autisme hebben haar online of live coaching gevolgd. Of ze nu autismecoach zijn, familielid of collega van zijn of zelf autisme hebben.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Rondom beter omgaan met autisme zijn er verschillende mogelijkheden. Zoals trajecten voor bedrijven om te bereiken dat autisme op de werkvloer meer benut en gewaardeerd wordt. Verder bieden wij krachtige coaching en training, online en offline, om mensen met autisme zelf en/of hun omgeving te helpen om meer uit het leven te halen. Soms door juist iets te minderen. Het opleidingsinstituut is er voor coaches die van autisme hun werkveld gemaakt hebben of willen maken. Met een netwerk door heel Nederland.

 

Meer weten? Bekijk dan direct HIERONDER de online brochure.