Wie is Marja Boxhoorn van Autismecoach?

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik vertel je graag meer zodat je meer weet over mijn visie en wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Marja Boxhoorn en in mijn bedrijf Autismecoach leer ik coaches, leidinggevenden en andere professionals hoe ze optimaal om kunnen gaan met m/v met autisme. Zodat mensen met autisme succesvol kunnen zijn in werk en leven, wat een positieve impact heeft op gezin, team, organisatie en maatschappij.

 

Dit is mijn missie

Het is mijn missie dat er op steeds grotere schaal topcoaches beschikbaar zijn. Dat coaches, managers, (bedrijfs)artsen en andere professionals effectieve en resultaatgerichte gesprekken met volwassenen met autisme kunnen voeren zonder gedoe. Zodat ook deze groep de juiste hulp krijgen waarmee zij hun passende baan kunnen creëren, carrière kunnen maken, topposities bereiken, een betere partner, ouder en collega worden en weer plezier in het leven ervaren.

Ik ben gecertificeerd businesscoach en schrijver van het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ waarin ik mijn stappenplan voor rust bij autisme deel. Klik hier voor een sneak preview van het boek met de eerste stap.

Ik geloof er sterk in dat mannen en vrouwen met autisme veel verborgen en ongebruikte talenten en mogelijkheden hebben. Soms missen ze alleen nog de juiste kennis en inzichten en iemand die ze stimuleert en uitdaagt. Door gebruik te maken van de sterke kanten, het eigen maken van belangrijke kennis en het aanleren van noodzakelijke vaardigheden gaan ze meer floreren. Dan kunnen ze zichzelf met autisme en anderen zonder autisme beter begrijpen, beter overeind blijven in de snelle wereld, met meer impact meer bereiken, effectiever communiceren en betere relaties hebben thuis en op ’t werk.

 

Onderzoek

Regelmatig doe ik onderzoek onder mijn doelgroep. Zo verscheen in december 2014, naar aanleiding van mijn onderzoek naar de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen met autisme, een artikel van mij in samenwerking met Annelies Spek in het Wetenschappelijk Tijdschrift van Autisme. Daarnaast verscheen het rapport Autisme op de werkvloer naar aanleiding van een onderzoek naar het leidinggeven en leiding krijgen bij autisme.

 

Achtergrond

Ik heb de opleiding HEAO Management, Economie en Recht afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij de School voor Coaching volgde ik de post-HBO opleiding Coaching voor professionals. Daarnaast volgde ik diverse trainingen op het gebied van autisme.

 

Mijn boek: Meer rust en minder stress bij autisme

In april ’15 is via uitgeverij Hogrefe mijn eerste boek uitgekomen: Meer rust en minder stress bij autisme. Een praktisch stappenplan voor volwassenen met ASS. Het is verkrijgbaar via de reguliere (online) boekhandels. Klik hier om het boek direct te bestellen. Of vraag hier de eerste stap van mijn boek GRATIS aan.

In het boek Meer rust en minder stress bij autisme ontdek je:

  • Een simpele formule van 7 stappen om meer rust en minder stress bij autisme te ervaren.
  • Hoe je met slimme manieren je stress beter kunt hanteren en burnout kunt voorkomen.
  • Praktische tips en manieren voor rust in je hoofd waar je de rest van je leven profijt van hebt.

 

Samenvatting boek: Mannen en vrouwen met autisme worstelen dagelijks met stress. Ze weten vaak niet waar ze stress aan kunnen herkennen, wat de oorzaken van stress zijn en wat ze kunnen doen om meer rust te ervaren. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Aan de hand van de praktische oefeningen en opdrachten kun je bovendien zelf aan de slag om datgene wat je gelezen hebt meteen in de praktijk toe te passen.

Met meer rust en minder stress:

  • Heb je betere carrièrekansen
  • Ben je productiever
  • Kun je beter samenwerken met collega’s
  • Ben je een fijnere partner, ouder en vriend(in)
  • Ervaar je meer plezier in het leven

Bij dit boek hoort een online werkboek met printbare werkbladen van de opdrachten en nog meer tips en ideeën. Het online werkboek is exclusief verkrijgbaar voor lezers via www.rustbijautisme.nl.

Vraag hier de eerste stap van mijn boek GRATIS aan!

Groeten,

Marja Boxhoorn

Zullen we hier ook connecten?

Autisme, wat geldt voor jou?

Ik ken...

 

 

Ik coach...

 

 

Ik heb...

 

 

 

 

Ik werk met...

 

 

 

 

 

GRATIS EBOOK: In 7 Stappen Rust bij je Klant met Autisme

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Achtergrond

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan over de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme

Voornaam
E-mailadres
Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Webinar: Hoe je in 5 stappen een succesvolle autismecoach wordt

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis verdiepingssessie

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Op welke manier ben jij professioneel werkzaam met mensen met autisme?
Wat is je website?
Wat is je doelstelling voor je bedrijf?
Wat is je motivatie voor dit gesprek?

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Gratis online training Coachen naar Rust Bij Autisme

Voornaam
Email
Telefoon

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.

Ik ontvang graag de brochure van de AutismeCoachOpleiding

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Om onze nieuwsbrief en de brochure te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Zet dan hier een vinkje. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Bedankt voor je aanvraag. Check je inbox voor meer informatie.