Naam: Adrienne Dekker

Plaats: Delft en omstreken

Bedrijf: Dekker Coaching, Counseling en GGZ Verpleegkundige Zorg

Website: www.dekkercoaching.com

Telefoon: 06-40773333

Email: info@dekkercoaching.com

Coaching is niet afhankelijk van uw woonplaats omdat ik ruime ervaring heb met online coaching. Deze wordt ondersteund met online werkbladen en programma’s, desgewenst ook voor uw naasten en/of werkgever.

Kosten van de sessies kunnen mogelijk via uw aanvullende verzekering gedeeltelijk vergoed worden.

Eventueel ook mogelijkheden voor EMDR.

 

veel geleerd

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Sinds 2008 werk ik in mijn eigen praktijk. Daarvoor heb ik binnen de GGZ gewerkt en veel ervaring opgedaan met verschillende problematiek van psychosociale en psychische aard. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen met (vermoeden van) autisme. Mijn ervaring als relatie counselor biedt een solide basis om de relationele aspecten van een situatie in mijn coaching te betrekken.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

2008

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Wij staan als mens niet alleen. Ik zie mij zelf als bruggenbouwer tussen mensen die in relaties van verschillende aard tegen allerlei problemen oplopen. Dat kan zowel in het privéleven als ook op de werkvloer. Ik stel steeds de persoon centraal en versterk zijn of haar kwaliteiten. Maar ik heb ook aandacht voor de steeds wisselende omgeving waarin die persoon functioneert, de partner bijvoorbeeld, de werkgever, het gezin.

Binnen het gebied van autisme coaching richt ik mij op wat autisme voor u betekent in bijvoorbeeld uw relaties, uw werksituatie of studie. Verstoorde communicatie, stress of uitputting zijn vaak voorkomende klachten. Ik streef ernaar samen met u een betere balans te vinden tussen verschillende aspecten van uw leven zodat rust en plezier meer ervaren kunnen worden.

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Dat zijn mensen met relatie, werk of studieproblemen die gerelateerd zijn aan (vermoeden van) autisme. Zij zijn bereid om te zoeken naar antwoorden op hun vragen. Zij staan open voor verandering en willen daarvoor ook stappen zetten.