Iedereen kent wel iemand met autisme. Hoe meer je weet over autisme hoe beter je het herkent. Je merkt op welke onderwerpen de ander helemaal los gaat. Waar de zone of genius ligt en er wondertjes gebeuren. Maar ook waar iemand volledig dwars gaat liggen en geen millimeter wil bewegen. En je komt jezelf elke keer weer keihard tegen. Bijvoorbeeld waar je zelf op blokkeert in contact en niet verder komt.

Terwijl je zo graag wilt.

Je wilt graag helpen.

Het raakt je om de struggles te zien.

Maar hoe dan?

Je probeert van alles.

Soms werkt het, soms niet.

Traditionele coaching en counseling geeft niet het resultaat wat je voor ogen hebt. Gesprekken mislukken. Er ontstaan gemakkelijk misverstanden. Voor je het weet raak je verder van elkaar af in plaats van dichter bij elkaar.

Je weet dat er iets moet gebeuren.

Want met een beetje hulp kan het leven voor mensen met autisme zoveel makkelijker en mooier worden.

Wel die harmonieuze relaties binnen het gezin.

Wel kunnen werken zonder burnout te raken.

Wel de wereld zonnig inzien in plaats van te somberen.

Dat vraagt wat van degene met autisme. Hij of zij moet het willen. Misschien is hij of zij helemaal tevreden met hoe het is. Maar vaak ligt er echt een duidelijk verlangen. Naar meer rust, betere gesprekken, fijne relaties. Als de ander open staat, dan kun je helpen. Echt goed helpen vraagt iets van jou. Echte connectie, lef om de doen wat nodig is op de juiste manier.

Vraag jij je ook af: hoe dan?

Tune dan in op mijn online training die ik binnenkort geef. Ik deel er mijn beste inzichten. Helemaal gratis. 

Check hier voor meer info.